linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • UKENS KJENDIS: MADDIE ZIEGLER

  14.12.2016 kl. 15:11  MADISON NICOLE ZIEGLER ON DANCE MOMS

  Helt siden 2013 har jeg vært helt hekta på et reality show som heter DANCE MOMS. Siden jeg selv har danset siden jeg var liten jente så er jeg veldig interessert i dans pluss at jeg har en del gamle og nye dansevenner, og en av disse tipset meg om denne serien. Det er etter min mening et brutalt reality show der den berømte treneren Abby Lee Miller styrer skuta. Maddie er medlem av Abby Lee's elite konkurranse team, der tv programmet følger Abby, Maddie, de andre barna på teamet og alle mammaene dems på reisen igjennom konkurranselivet. Jeg må si jeg har et elsk-hat forhold til dette programmet, samtidig som jeg elsker dansedramaet og kan kjenne meg igjen i gale dansemammaer og le mens jeg mimrer. Så er det også helt vanvittig hvordan disse små barna og etter hvert tenåringene blir behandlet av både mødre, hovedtrener og andre vinner-gale trenere! Men når alt kommer til alt, så er det også et enormt talent på disse små barna, det er artig å følge dem mens de vokser opp og blir eldre. Programmet har altså glimt av å være et koselig show innimellom, men mest av alt så får du skikkelig heavy dansedrama! Dance Moms er absolutt en av mine guilty pleasures!


  Maddie Ziegler fra 1.sesong av Lifetime reality show Dance Moms 2011 (Maddie 8år)

   

   

  SIA - CHANDELIER MUSIKKVIDEO

  Mange kjenner denne enormt talentfulle jenta fra Sia - Chandelier musikkvideoen. Jeg husker veldig godt første gang jeg så den videoen! Det var året 2014 og Chandelier var på topplisten på Spotify, jeg digga sangen umiddelbart og måtte inn på YouTube for å sjekke ut musikkvideoen. Hun er jo helt rå i den! Med det første så kjente jeg ikke igjen hvem hun var, men det var allikevel noe veldig kjent med henne. Etter å ha gransket hjernen min for minner, kom jeg plutselig på hvem det var, det var Maddie! Ikke bare var jeg fan av henne fra serien Dance Moms, men denne videoen gjorde at jeg ble enda litt mer fan enn hva jeg var fra før ;)

  10 FUN FACTS

  1. Født 30. september 2002 i Pittsburgh, Pennsylvania.
  2. Turnert med Sia.
  3. Var dommer på So You Think You Can Dance: The Next Generation 2016.
  4. Er skuespiller og modell i tillegg til å være danser.
  5. Vært med på The Ellen DeGeneres Show 3 ganger.
  6. Er med i 13 Sia musikkvideoer.
  7. Vært med i 2 filmer og 2 til er annonsert.
  8. Vært med i 17 tv-serier / show.
  9. Vært med i 3 reklamer.
  10. Søsteren hennes Mackenzie, er også med på Abby Lee's elite konkurranse team.


  -Michelle

  #MaddieZiegler #MadisonNicoleZiegler #DanceMoms #SiaChandelierMusicVideo #Dance #Dancer #Dans #Kjendis

   

  UKENS BLOGG: CAMERON'S PIT OF TERROR

  05.12.2016 kl. 18:38


  MIN SAMBOERS FILMANMELDELSE BLOGG
  https://thepitofterror.com/


  Om du er glad i skumle filmer, om du trenger forslag til hva slags grøsser du og "crushet" skal bli redde for neste film-date, eller om du simpel tenn er veldig glad i å lese anmeldelser om skrekkfilmer, ja da er dette bloggen for deg! Bloggen er skrevet på engelsk, men de fleste har vel en slags oversettelses mulighet på browseren sin for de som ikke liker å lese engelsk tekst.

  Jeg personlig synes Cameron er veldig flink til å skrive, han får fram viktige poenger ved filmene pluss at han skriver på en veldig vittig men også seriøs måte. Det er absolutt ikke lett å skrive anmeldelser av filmer, for vi alle har jo vår egen personlige mening om en film. Men jeg synes Cameron er flink til å være upartisk, han rakker ikke bare ned på en film for å rakke ned på den, han har alltid gode forklaringer på hvorfor han tenkte og følte ditten og datten..

  Hvis du også er en av de som blir underholdt når du ser en fantastisk dårlig film, da burde du garantert ta deg en titt! Jeg og Cameron ELSKER "shit films", og Cameron er veldig glad i å skrive anmeldelser om de. Bloggen hans består mest av grøssere, skrekk, trillere osv, men det er også en del rom for dritt filmer ;) Filmer som de fleste føler er bortkastet tid, er rett og slett filmer som Cameron og jeg finner interessante og som vi elsker å le av. Så om du er av samme sorten, så tror jeg du vil like noen av anmeldelsene hans.

  Han har også startet å anmelde jule-skrekkfilmer, noe som passer helt perfekt nå. Vi er jo skrekkfilm-fanatikere, noe som gjør at vi har startet med jule-skrekk maraton. Så Cameron er nå i full gang med jule-bloggingen!

  Om dette er noe som interesserer deg, ta deg en tur inn på bloggen hans og les: Cameron's Pit Of Terror

  -Michelle

  Vis flere innlegg

  hits