UKENS KJENDIS: MADDIE ZIEGLER

 • 14.12.2016 • 15:11MADISON NICOLE ZIEGLER ON DANCE MOMS

Helt siden 2013 har jeg vært helt hekta på et reality show som heter DANCE MOMS. Siden jeg selv har danset siden jeg var liten jente så er jeg veldig interessert i dans pluss at jeg har en del gamle og nye dansevenner, og en av disse tipset meg om denne serien. Det er etter min mening et brutalt reality show der den berømte treneren Abby Lee Miller styrer skuta. Maddie er medlem av Abby Lee's elite konkurranse team, der tv programmet følger Abby, Maddie, de andre barna på teamet og alle mammaene dems på reisen igjennom konkurranselivet. Jeg må si jeg har et elsk-hat forhold til dette programmet, samtidig som jeg elsker dansedramaet og kan kjenne meg igjen i gale dansemammaer og le mens jeg mimrer. Så er det også helt vanvittig hvordan disse små barna og etter hvert tenåringene blir behandlet av både mødre, hovedtrener og andre vinner-gale trenere! Men når alt kommer til alt, så er det også et enormt talent på disse små barna, det er artig å følge dem mens de vokser opp og blir eldre. Programmet har altså glimt av å være et koselig show innimellom, men mest av alt så får du skikkelig heavy dansedrama! Dance Moms er absolutt en av mine guilty pleasures!


Maddie Ziegler fra 1.sesong av Lifetime reality show Dance Moms 2011 (Maddie 8år)

 

 

SIA - CHANDELIER MUSIKKVIDEO

Mange kjenner denne enormt talentfulle jenta fra Sia - Chandelier musikkvideoen. Jeg husker veldig godt første gang jeg så den videoen! Det var året 2014 og Chandelier var på topplisten på Spotify, jeg digga sangen umiddelbart og måtte inn på YouTube for å sjekke ut musikkvideoen. Hun er jo helt rå i den! Med det første så kjente jeg ikke igjen hvem hun var, men det var allikevel noe veldig kjent med henne. Etter å ha gransket hjernen min for minner, kom jeg plutselig på hvem det var, det var Maddie! Ikke bare var jeg fan av henne fra serien Dance Moms, men denne videoen gjorde at jeg ble enda litt mer fan enn hva jeg var fra før ;)

10 FUN FACTS

 1. Født 30. september 2002 i Pittsburgh, Pennsylvania.
 2. Turnert med Sia.
 3. Var dommer på So You Think You Can Dance: The Next Generation 2016.
 4. Er skuespiller og modell i tillegg til å være danser.
 5. Vært med på The Ellen DeGeneres Show 3 ganger.
 6. Er med i 13 Sia musikkvideoer.
 7. Vært med i 2 filmer og 2 til er annonsert.
 8. Vært med i 17 tv-serier / show.
 9. Vært med i 3 reklamer.
 10. Søsteren hennes Mackenzie, er også med på Abby Lee's elite konkurranse team.


-Michelle

#MaddieZiegler #MadisonNicoleZiegler #DanceMoms #SiaChandelierMusicVideo #Dance #Dancer #Dans #Kjendis

 

 • Hover Effect

UKENS BLOGG: CAMERON'S PIT OF TERROR

 • 05.12.2016 • 18:38


MIN SAMBOERS FILMANMELDELSE BLOGG
https://thepitofterror.com/


Om du er glad i skumle filmer, om du trenger forslag til hva slags grøsser du og "crushet" skal bli redde for neste film-date, eller om du simpel tenn er veldig glad i å lese anmeldelser om skrekkfilmer, ja da er dette bloggen for deg! Bloggen er skrevet på engelsk, men de fleste har vel en slags oversettelses mulighet på browseren sin for de som ikke liker å lese engelsk tekst.

Jeg personlig synes Cameron er veldig flink til å skrive, han får fram viktige poenger ved filmene pluss at han skriver på en veldig vittig men også seriøs måte. Det er absolutt ikke lett å skrive anmeldelser av filmer, for vi alle har jo vår egen personlige mening om en film. Men jeg synes Cameron er flink til å være upartisk, han rakker ikke bare ned på en film for å rakke ned på den, han har alltid gode forklaringer på hvorfor han tenkte og følte ditten og datten..

Hvis du også er en av de som blir underholdt når du ser en fantastisk dårlig film, da burde du garantert ta deg en titt! Jeg og Cameron ELSKER "shit films", og Cameron er veldig glad i å skrive anmeldelser om de. Bloggen hans består mest av grøssere, skrekk, trillere osv, men det er også en del rom for dritt filmer ;) Filmer som de fleste føler er bortkastet tid, er rett og slett filmer som Cameron og jeg finner interessante og som vi elsker å le av. Så om du er av samme sorten, så tror jeg du vil like noen av anmeldelsene hans.

Han har også startet å anmelde jule-skrekkfilmer, noe som passer helt perfekt nå. Vi er jo skrekkfilm-fanatikere, noe som gjør at vi har startet med jule-skrekk maraton. Så Cameron er nå i full gang med jule-bloggingen!

Om dette er noe som interesserer deg, ta deg en tur inn på bloggen hans og les: Cameron's Pit Of Terror

-Michelle

 • Hover Effect

UKENS BAND: BABYMETAL

 • 01.12.2016 • 17:26


 

BABYMETAL

Jeg har et ganske stort spekter når det kommer til musikksmak. Noe av musikken jeg hører på har de aller fleste hørt om, men ett bestemt favorittband som jeg har er det ikke alle som vet hvem / hva er. BABYMETAL er et japansk metal idol band der konseptet dems er å blande metal med japansk idol sjangere. Jeg er veldig veldig glad i metal, også er jeg veldig veldig glad i J-pop. Så når man da blander disse to sjangerne, da kan ingenting gå galt da, i hvert fall i mine øyne ;) Mange synes dette er utrolig spesielt. De jeg har introdusert BABYMETAL til enten bare rister på hodet samtidig som de ser forskrekket ut, eller så kommer de med et ganske så høflig "dette er sikkert kult og bra for de som liker det, men dette var ikke noe for meg". Eller så rett og slett bare elsker de det! Det er liksom ikke noe i mellom. Noe jeg synes er veldig interessant og artig, siden jeg elsker bandet og musikken såpass høyt selv.
 
Første gang jeg ble introdusert for BABYMETAL må jeg innrømme at jeg følte meg litt forvirret og rar, jeg visste liksom ikke helt om jeg likte det eller ikke. Jeg ble vist en opptreden fra en konsert på YouTube og jeg kunne ikke annet enn å le. Ikke fordi jeg syntes det var komisk, men fordi jeg på en måte trodde jeg likte det samtidig som det jeg hørte var noe jeg aldri hadde hørt før i hele mitt liv! Etter den gangen, så måtte jeg bare søke på bandet og på sangene dems om og om igjen, og etter en liten stund så vokste jeg til å ELSKE både dem og musikken dems. Her er en populær sang fra det første albummet:

 

 

Jeg og samboeren var i London på The SSE Arena Wembley den 2.april 2016! Jeg var så sykt heldig at jeg fikk konsertbilletter til world tour kick-off'en dems i julegave, jula 2015, av min kjære Cameron!
 

 

Det var HELT vilt! FOR en opplevelse det var å se dem live! Den gangen var min aller første og Cameron sin andre gang til å se BABYMETAL live, og jeg kan si med hånda på hjertet at dette kommer ikke til å bli den siste! Det var rart å være i en så stor arena med så mange fans. Man føler på en måte ellers i hverdagen at man er en del av en ganske liten prosent når det kommer til å like BABYMETAL. Men når man drar på en såpass stor konsert som den vi var på, så ser man plutselig at man absolutt ikke er alene. Det var super gøy! De live-streamet til Japan, noe som gjorde opplevelsen helt fantastisk! Nå og da så kom Japan opp på storskjermen bak bandet, og vi holdt hendene i været og "veivet" armene i samme rytme som både BABYMETAL og de som var på live-streamingen i selveste Japan. Herregud for en følelse! Her er to entusiastiske folk på BABYMETAL konsert 2.april2016:

 

 
BABYMETAL startet opp med et album der vokalistene var super søte og musikken var stort sett heavy metal, altså Kawaii Metal ;) Kawaii = Søt (på japansk). Men så kom det andre almbummet ut, og jeg personlig føler at de har blitt litt mer "voksne". Sangene har modnet litt mer. De har fortsatt holdt på konseptet sitt "Kawaii Metal", men sangene er kanskje litt lettere å like / tolerere for de som finner BABTMETAL for fryktelig spesielt(?).. Det er vel ingen overraskelse at jeg også liker det andre albummet dems, jeg synes det er SÅ bra! Her er en av sangene fra det andre og nyeste albummet:
 

 

Så, hva synes du? ;) -Michelle
 • Hover Effect

UKENS...

 • 29.11.2016 • 14:00
Jeg tenkte jeg skulle begynne å dele ukentlige ting med dere, ting som ukens sang, outfit, produkt osv.. Dette vil være ting som interesserer meg, ting som favorittsanger, favorittplagg, favorittprodukt osv.. Kanskje noe jeg deler vil interessere deg, kanskje jeg legger til enda en sang i favoritt lista di, hvem vet, kanskje jeg til og med kan inspirere deg.. I tillegg til for eksempel ukens produkt, vil jeg også legge til tips og triks som funker for meg, og i tillegg til for eksempel ukens sang kan det hende jeg også slenger med info om artistene / bandet, konsertopplevelser osv. Så, dette blir spennende.. Håper du vil følge meg videre for å sjekke ut "Ukens" hver uke! Hold gjerne pilen over "Om meg" i menyen og trykk på "Følg bloggen" om du selv har en blogg og har lyst til å følge meg :)
 
-Michelle
 • Hover Effect

hits