Hei og velkommen til min blogg!

  • 09.12.2014 • 12:51

Jeg har noen år, nå og da, laget en blogg for så å slette den, for så å lage en ny en igjen. Det har vel alltid vært sånn at det å drive med designet har vært morsommere enn det å faktisk blogge. Følte vel også at jeg ikke hadde så mye å blogge om. Livet mitt er da ikke noe mer spennende enn andres, med mindre man er kjendis eller noe sånt.. Men, denne gangen føler jeg at jeg har mer å snakke om, mer å dele. Alt fra seriøse til hverdagslige og "randomme" temaer.

Jeg er fullt klar over at livet mitt ikke er så fryktelig spennende for en random fremmed, min hverdag er ikke akkurat en nyhets artikkel på VG.no eller i Se&Hør. Allikevel så kommer jeg til å skrive en del om hverdagen min, mye for å kunne vise mine nære, kjære og bekjente mer av meg selv. Også kan de jeg ikke kjenner som faktisk gidder, bli bedre kjent med meg. Kanskje jeg også vil skrive noe som kan hjelpe en dag, noe man kan kjenne seg igjen i. Jeg har ihvertfall opplevd dette en gang, etter å ha lest et innlegg på en blogg. Det innlegget gjorde faktisk dagen min lettere!

Jeg er jo stort sett glad, sprudlende og smilende, men det er faktisk en del som skjuler seg bak alt dette. Så klart, sånn er det jo med de fleste, og alle har dager der det går lettere enn andre dager. Alle er vi forskjellige, heldigvis :) Jeg tror bare ikke at det er så mange som har sett meg, eller vet hvem jeg er, eller som kjenner meg, som tror jeg sliter. Sannheten er at, jeg sliter en del. Dette er også noe jeg vil skrive litt om, om angsten og depresjonen som gjemmer seg bak smilet mitt, og hva jeg har gjort for å f.eks, komme meg igjennom en hard hverdag. Jeg vil dele mine erfaringer for å kanskje kunne hjelpe noen der ute, sånn som det innlegget hjalp meg den gangen.. Dette med mennesker som er psykisk syke er ikke alltid så lett å forstå, som jeg skrev i sted, så er jo alle forskjellige. Alle sliter forskjellig, og noen sliter likt. Dette som kommer til å stå her, er min reise, mine erfaringer. (Viktig å poengtere)

Så, der har du altså hensikten med denne bloggen. Håper du har lyst til å følge meg videre, ettersom innleggene kommer løpende :)

...og før du går:


 

Follow  

-Michelle

  • Hover Effect

Linn Michelle heter jeg, men du kan kalle meg Michelle.

  • 09.12.2014 • 11:21

Hei hei! Takk for at du er innom bloggen min!

Navnet er Linn Michelle, men du kan kalle meg Michelle om du vil. Jeg er 1990-modell, er adoptert fra Filippinene og vokst opp og bor på Gjøvik. "Den riktige sia ta Mjøsa", som alle mjøsby-beboere så fint sier. Jeg koser meg i en liten leilighet i sentrum sammen med min kjære, flotte samboer Cameron (som er fra Skottland), vår nydelige hund Freia og sist, og faktisk minst, vår søte lille hamster Elfman. Jeg er utdannet hudterapeut og har fullført makeup-kurs hos Urban Decay Cosmetics, og kan derfor nå kalle meg for Beauty artist. For øyeblikket så venter jeg på å få studere, allerede i januar 2017 starter veien mot generell studiekompetanse. Hadde jeg kunne gått videregående på nytt igjen så hadde jeg absolutt holdt ut i ett år til etter to år med yrkesfag for så å få generell studiekompetanse, dessverre gjorde jeg ikke dette. Men jeg angrer heller ikke et sekund for at jeg gikk på Follo Folkehøgskole v/danselinjen istedenfor! Fram til skolestart så bruker jeg dagene på å trene og ellers kose meg sammen med samboer og dyr, familie og venner. Når 2017 er her kan jeg endelig få jobbe hardt i mot drømmen min, som er å få jobbe med adopsjon.

Jeg er født i august og er det man kan kalle "en typisk løve". Jeg liker godt å finne på ting, alt fra å ta en kaffe med en god venn til å utforske nye spennende ting jeg aldri har gjort før. Jeg elsker å reise, både på små spontane turer og på lange planlagte reiser. Selv om jeg liker at ting skjer, så er jeg like glad i å være plantet godt ned i sofaen sammen med samboer og hund, et pledd, te og en film eller serie. Det å slappe av er deilig, og ikke minst viktig i ny og ne. Humor er noe som er veldig viktig for meg, det er viktig å le! Jeg har det man kaller galgen-humor og svart-humor. Men i tillegg til den "mørke humoren" min så ler jeg like godt av tørre og nerdete vitser. Apropos nerdete, de som kjenner meg godt vil nok kalle meg for en nerd, men jeg liker allikevel å tro at jeg er litt kul for det om. Kjennemerket mitt må vel være hvor lav jeg er, jeg er bare 140cm, men jeg når helt perfekt ned til bakken ;) Må også nevne at jeg er veldig glad i tatoveringer, og har selv 11 stykker.. Jeg har mange forskjellige interesser, noen av de; LotR, serier, film, musikk, makeup, kunst, klær og mote.


Dette er da meg:


og her er den fine samboeren min, Cameron:
...og før du går:

Les gjerne også blogginnlegget mitt "Du er jo ikke homofil, du er jo sammen med en gutt / mann"

Trykk her for å lese innlegget!


 

Follow

 

  • Hover Effect

Kontakt meg

  • 07.12.2014 • 17:59

Hvis du ønsker å kontakte meg, send meg gjerne en mail på lille_linnmichelle@hotmail.com  

 

 

 

Follow

 

 

  • Hover Effect

hits