linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • Hei og velkommen til min blogg!

  09.12.2014 kl. 12:51

  Jeg har i noen år, nå og da, laget en blogg for så å slette den - for så å lage en ny en igjen. Det har vel alltid vært sånn at det å drive med designet, har vært morsommere enn det å faktisk blogge. Jeg følte vel også at jeg ikke hadde så mye å blogge om. Livet mitt er da ikke noe mer spennende enn andres, med mindre man er kjendis eller noe sånt... Men, denne gangen føler jeg at jeg har mer å snakke om, mer å dele. Alt fra seriøse til hverdagslige og "randomme" temaer.

  Jeg er fullt klar over at livet mitt ikke er så fryktelig spennende for en random fremmed, min hverdag er ikke akkurat en nyhets artikkel på VG.no eller i Se&Hør. Allikevel så kommer jeg til å skrive en del om hverdagen min, mye for å kunne vise mine nære, kjære og bekjente mer av meg selv. Også kan de jeg ikke kjenner som faktisk gidder, bli bedre kjent med meg. Kanskje jeg også vil skrive noe som kan hjelpe en dag, noe man kan kjenne seg igjen i. Jeg har i hvert fall opplevd dette en gang, etter å ha lest et innlegg på en blogg. Det innlegget gjorde faktisk dagen min lettere!

  Jeg er jo stort sett glad, sprudlende og smilende, men det er faktisk en del som skjuler seg bak alt dette. Så klart, sånn er det jo med de fleste, og alle har dager der det går lettere enn andre dager. Alle er vi forskjellige, heldigvis :) Jeg tror bare ikke at det er så mange som har sett meg, som vet hvem jeg er eller som kjenner meg, som tror jeg sliter. Sannheten er at jeg sliter en del. Dette er også noe jeg vil skrive litt om, om blant annet angsten og depresjonen som gjemmer seg bak smilet mitt, og hva jeg har gjort for å f.eks. komme meg igjennom en hard hverdag.

  Jeg vil dele mine erfaringer for å kanskje kunne hjelpe noen der ute, sånn som det innlegget hjalp meg den gangen... Dette med mennesker som er psykisk syke er ikke alltid så lett å forstå, som jeg skrev i sted så er jo alle forskjellige. Alle sliter forskjellig, og noen sliter likt. Dette som kommer til å stå her, er min reise og mine erfaringer. (Viktig å poengtere). Ellers så vil det også dukke opp litt innlegg her og der, hvor jeg deler personlige meninger og erfaringer med skjønnhetsprodukter, filmer, artister osv...

  Så, der har du altså hensikten med denne bloggen. Håper du har lyst til å følge meg videre, ettersom innleggene kommer løpende :)

  -Michelle

  ...og før du går:


   

  Follow  

  Linn Michelle heter jeg, men du kan kalle meg Michelle.

  09.12.2014 kl. 11:21

  Hei hei! Takk for at du er innom bloggen min!

  Navnet mitt er Linn Michelle, men du kan kalle meg Michelle om du vil. Jeg er født i 1990, er adoptert fra Filippinene og vokste opp på Gjøvik. Jeg bor i en skikkelig "kvænt" leilighet på sjølveste Toten sammen med min kjære, flotte samboer Cameron (som er fra Skottland). Sommeren (2017) gikk Cameron ned på kne, og jeg svarte ja! (Les gjerne blogginnlegget "Selvfølgelig svarte jeg ja". Trykk her for å lese innlegget Vi har en nydelig og herlig hund kalt Freia, og en søt liten hamster kalt Elfman. Jeg er utdannet hudterapeut og har sertifikat på at jeg fullførte makeup-kurs hos Urban Decay Cosmetics, og kan derfor nå kalle meg for en "beauty artist".

  For øyeblikket så studerer jeg, og jeg er nesten snart ferdig med generell studiekompetanse. Du skjønner det at; jeg var så dum at jeg ikke gikk ut som lærling rett etter videregående, eller tok påbygg for å få generell studiekompetanse. Men, jeg angrer heller ikke et sekund for at jeg gikk på Follo Folkehøgskole v/danselinjen istedenfor! Uansett, nå er planen for fremtiden å få jobbe med adopsjon... Ellers så bruker jeg dagene mine på å trene og gjøre skolearbeid, eller kose meg sammen med samboer, dyra våre, familie og venner.

  Jeg er født i august og er det man kan kalle "en typisk løve". Jeg liker godt å finne på ting, alt fra å ta en kaffe med en god venn til å utforske nye spennende ting jeg aldri har gjort før. Jeg elsker å reise, både på små spontane turer og på lange planlagte reiser. Selv om jeg liker at ting skjer, så er jeg minst like glad i å være plantet godt ned i sofaen sammen med samboer, bikkja, et pledd, te og en film eller serie. Det å slappe av er deilig, og ikke minst viktig i ny og ned.

  Humor er noe som er veldig viktig for meg, det er viktig å le! Jeg har det man kaller galgen-humor og svart-humor, men i tillegg til den "mørke humoren" så ler jeg like godt av tørre og nerdete vitser. Apropos nerdete, de som kjenner meg godt vil nok kalle meg for en nerd, men jeg liker allikevel å tro at jeg er litt kul for det om. Kjennemerket mitt må vel være hvor lav jeg er, jeg er bare 140cm, men jeg når helt perfekt ned til bakken ;) Må også nevne at jeg er veldig glad i tatoveringer, og har selv 11 stykker.. Jeg har mange forskjellige interesser, noen av de; LotR, serier, film, musikk, makeup, kunst, klær og mote.


  Dette er da meg:


  og her er den fine forloveden min, Cameron:
  ...og før du går:

  Les gjerne også blogginnleggene

  "Favoritthistorien min" Trykk her for å lese innlegget!
  &
  "Du er jo ikke homofil, du er jo sammen med en gutt / mann"
  Trykk her for å lese innlegget!


   

  Follow

   

  Vis flere innlegg

  hits