linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • Ginger balayage

  28.11.2017 kl. 21:49

  Forandringer fryder! Var hos frisøren i dag for å fikse en blond-sølv balayage, men siden håret mitt var såpass mørkt til å starte med så må bleke prosessen gjøres i to omganger. Jeg har derfor nå en ginger/kopper balayage, og må si jeg er overraskende fornøyd med resultatet!

  Jeg var klar over at stripene kom til å bli oransje den første omgangen, og var for å være ærlig veldig redd for at jeg kom til å se ut som en klementin! Det er ikke så kult å ha "knæsje" oransje striper i en hel måned, men heldigvis ble resultatet mer lyse oransje / kopper.

  I slutten av desember setter jeg meg tilbake i frisørstolen for å fullføre looken. Målet er å få en blond-sølv balayage, og jeg gleder meg kjempe mye til å se hvordan jeg kommer til å se ut. Men til da, så er det faktisk litt kult å ha en "ginger balayage".

  Sånn ser jeg ut nå:

  Hva synes du? :) Jeg fikk en sølvsjampo av frisøren for å dempe oransje fargen, og en Olaplex kur for å styrke det fargede håret mitt til neste omgang. Frisøren var kjempe flink, og jeg gleder meg til å bli behandlet av henne igjen! Har du hatt noen form for balayage før?

  Ha en fin kveld videre!

  -Michelle

  YESTERDAY'S SHOPPING (again)

  19.12.2016 kl. 16:31

  Jeg måtte visst shoppe enda flere NYX produkter etter jeg på lørdag kjøpte meg en Soft matte lip cream i fargen CANNES. Jeg ble kjempe fornøyd med produktet, så jeg bestemte meg for å teste ut en øyenskygge og en Lingerie liquid lipstick også.. Det er flott med søndagsåpent, men kjære vene så mye folk! Man kan jo ikke forvente noe annet midt oppe i julestria, men jeg visste seriøst ikke at lille CC på Gjøvik kunne være så stappa..

  Uansett, jeg kjøpte meg en NYX Lingerie liquid lipstick i fargen EXOTIC / EXOTISME og en single eyeshadow i fargen HEAT CHALEUR.


  Jeg får ta et bilde av makeup'en en dag jeg faktisk har på meg øyenskyggen. For i dag så endte jeg opp med null øyensminke og den nye liquid lipsticken.


   

  Hva synes du om kjøpet? Har du testet ut NYX produkter før? I så fall, hva synes du?

  -Michelle

  #NYX #LingerieLiquidLipstick #LingerieLiquidLipstickExotic #Øyenskygge #Eyeshadow #MakeUp #Shopping #SøndagsÅpent

   

  Vis flere innlegg

  hits