YESTERDAY'S SHOPPING (again)

  • 19.12.2016 • 16:31

Jeg måtte visst shoppe enda flere NYX produkter etter jeg på lørdag kjøpte meg en Soft matte lip cream i fargen CANNES. Jeg ble kjempe fornøyd med produktet, så jeg bestemte meg for å teste ut en øyenskygge og en Lingerie liquid lipstick også.. Det er flott med søndagsåpent, men kjære vene så mye folk! Man kan jo ikke forvente noe annet midt oppe i julestria, men jeg visste seriøst ikke at lille CC på Gjøvik kunne være så stappa..

Uansett, jeg kjøpte meg en NYX Lingerie liquid lipstick i fargen EXOTIC / EXOTISME og en single eyeshadow i fargen HEAT CHALEUR.


Jeg får ta et bilde av makeup'en en dag jeg faktisk har på meg øyenskyggen. For i dag så endte jeg opp med null øyensminke og den nye liquid lipsticken.


 

Hva synes du om kjøpet? Har du testet ut NYX produkter før? I så fall, hva synes du?

-Michelle

#NYX #LingerieLiquidLipstick #LingerieLiquidLipstickExotic #Øyenskygge #Eyeshadow #MakeUp #Shopping #SøndagsÅpent

 

  • Hover Effect

YESTERDAY'S SHOPPING

  • 18.12.2016 • 19:27

I går så dro jeg faktisk på shopping til meg selv. Det må jo være lov å kjøpe en liten julegave til seg selv også ;) eller hva? I fjor så fikk jeg litt dilla på noe som samboeren kaller for "ugly christmas jumpers". Dette er noe som har vært stort ganske lenge i Skottland / UK, som nå i de siste årene har begynt å vokse her i Norge også.. Jeg kjøpte meg en i fjor og måtte jammen meg kjøpe en ny en i år og..Her er genserne våre fra i fjor...
 


..og her (til venstre) er den nye!
 

Jeg har også lenge hatt lyst til å teste ut NYX sine "Soft matte lip cream" Så jeg kjøpte meg en i fargen CANNES. 

Jeg er kjempe fornøyd med kjøpet!


 

-Michelle

#Shopping #UglyChristmasJumper #NYX #NYXSoftMatteLipCream #NYXSoftMatteLipCreamCannes

 

  • Hover Effect

Høyhælte sko i MIN størrelse!

  • 16.12.2016 • 19:01

01.07.2014 - 14.07.2014 var jeg så heldig at jeg fikk oppleve Tokyo, Japan for første gang! FOR en opplevelse, FOR en by, FOR en kultur ❤ Jeg kommer helt sikkert til å skrive om hvordan det var å være der i et annet innlegg, men i dette innlegget skal det handle om noe annet. Noe som riktig nok skjedde mens jeg var i Japan..

Jeg har alltid følt meg ganske unormal! Det å vokse opp som adoptert asiater på Gjøvik har vært helt greit, men det var seriøst ikke før jeg flyttet til Jessheim at jeg begynte å se mer av mitt type folkeslag.. Det var da en vietnamesisk familie her og en thai familie der, det var til og med også noen filippinere, men det var ikke sånn kjempe mange av "oss" på Gjøvik når jeg vokste opp.. (For de som lurer, så er jeg altså adoptert fra Filippinene)

Jeg følte at jeg var en del av en veldig liten prosent. Jeg hørte om folk som hadde pratet om meg til andre, også visste ikke de helt hvem jeg var, så da refererte de meg bare til "hun lille asiateren vet du".. Dette gjorde meg ingenting, sånn var det bare. Men jeg har alltid syntes og synes fortsatt at det er rart hvordan folk ser på for eksempel filippinere, thai folk, vietnamesere o.l. som asiatere, også glemmer man på en måte at for eksempel folk fra Sri Lanka og Afghanistan også er fra Asia.

Uansett, når det kommer til det å skille seg ut og noe jeg har hatt (og fortsatt noen ganger har) mest komplekser ovenfor, så er det høyden min! Jeg stoppet vel å vokse i 6.-7.klasse, og jeg har alltid vært et hode lavere enn alle andre, hvis ikke fler! Du vet når man er lav her i Norge, så er man ca.150-160cm ish, jeg er altså lavere enn dette. Jeg er akkurat 140cm og får akkurat lov til å ta voksen karuseller ;)

Fra jeg var liten baby til tidlig tenåring var jeg regelmessig inn og ut av sykehuset nettopp på grunn av veksten. Leger tok prøver av meg i hytt og pine og hadde planer om både veksthormoner og skruer i beina for å vokse. Men det de til slutt fant ut, var at jeg hadde fine og normale proporsjoner men at jeg bare var lav. Ikke kortvokst, dverg eller noe sånt, bare lav. Så de valgte å ikke gjøre noen ting.

Jeg er egentlig ganske glad for at de ikke klusset med noe, siden alt er helt normalt, men jeg har allikevel alltid følt meg veldig unormal på grunn av høyden.. Men da jeg kom til Japan, så følte jeg meg plutselig helt normal! Alle rundt meg som kunne være rundt min alder og eldre var rundt min størrelse, noen var høyere og andre var lavere. Det var rart å faktisk kunne se folk rett inn i øya når jeg så rett fram ;) Det var helt fantastisk!

"Unnskyld at jeg spør, men hva er skostørrelsen din???!"
Noe av det som har irritert meg mest når det kommer til det å være lav, er skostørrelsen min! Du aner ikke hvor mye jeg ønsket meg kule pumps når jeg startet å feste og gå ut på byen!! Du aner ikke hvor irriterende det er å gå til en skobutikk, spørre om for eksempel joggesko i størrelse 31, også blir du vist prinsesse sko som kan lyse/blinke når man tramper med føttene ;) Heldigvis rundt 2009 så begynte de å lage litt mer "damete" sko for barn på skobutikker som for eksempel Din Sko. Men jeg var fortsatt ikke fornøyd!

Men, så dro jeg til Japan! Du aner ikke hvor glad og lettet jeg var, da jeg ENDELIG fant høyhælte sko i MIN størrelse! Jeg felte seriøst tårer av glede da jeg kom ut av butikken med en godt fullstappet handlepose! Det å finne skikkelig "damete voksen sko" i min størrelse gjorde virkelig noe med selvtilliten min. Jeg følte meg plutselig litt mer normal og litt mer voksen. Jeg følte at visse antrekk jeg lenge hadde eid endelig ble komplett. Jeg følte meg så fin, bena mine var så fine med de skoene på og jeg trengte ikke kjøpe meg noe annet på resten av turen, for shoppingen var nå komplett!
 

Det var en bitteliten skobutikk gjemt bort nede i en kjeller under en annen skobutikk med større størrelser.. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En som jobbet i "normal-størrelse-butikken" spurte hva jeg så etter, og førte meg deretter ned tre lange og trange trapper for å komme til himmelen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Han som jobbet der trengte ikke å pushe på salget for å si det sånn..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et awkward bilde med meg og salgsmannen. Han var nok veldig fornøyd med salget han fikk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med stappfull pose, vandret jeg overlykkelig tilbake til hotellet for å prøve sko resten av kvelden!...og her er skoene jeg kjøpte:


Så hva synes du om skoene jeg kjøpte meg?

-Michelle

#Sko #Shoes #DameSkoIBarneStørrelse #Japan #Tokyo #SkoDilla #LadiesKid #LadiesKidTokyo #LadiesKidJapan

 

  • Hover Effect

REMINGTON RETTEBØRSTE

  • 14.12.2016 • 18:07

Jeg er forelsket! Hvor har du vært hele mitt liv? Denne godsaken her er jeg veldig fornøyd med! Jeg tuller ikke når jeg sier at den faktisk halverer tiden det tar for meg å rette håret med en vanlig rettetang.. Jeg kjøpte rettebørsten på Elkjøp for 599,- og det er den absolutt verdt! Den har keramisk bust og en anti-statisk teknologi, og de svarte tuppene er kalde sånn at man kan børste igjennom håret uten å brenne hodebunnen. Ledningen har også en ganske ålreit lengde, 1.8 meter, noe som er viktig for meg!

Rettebørsten har 3 temperaturinnstillinger, den er lett og god å holde og sklir veldig enkelt igjennom håret selv når jeg ikke grer meg før start.

Sånn ser håret mitt ut etter at jeg bare har brukt hår føner. Når jeg ikke føner og lar håret mitt lufttørke så blir det veldig krøllete, her er det mer bølgete.. Jeg liker å ikke ha det alt for krøllete når jeg skal rette håret, pluss at jeg ikke klarte å vente ;) Så, la oss sette i gang!

La oss starte med den ene siden, for å se forskjellen:

Når jeg retter håret med vanlig rettetang pleier jeg å dele opp håret i 3-4 like store partier, også starter jeg nederst og jobber meg oppover.. Jeg velger å gjøre det samme nå også, og bare med ett enkelt strøk med rettebørsten så ble det faktisk rett med en gang!

Her er den ene siden av håret mitt ferdig rettet med Remington rettebørste:

FØR:

ETTER:

Jeg er SUPER fornøyd, og anbefaler mer enn gjerne Remington rettebørste videre til andre som har tenkt på å skaffe seg en! Det er jo ikke juleaften riktig enda, så kanskje du kan ønske deg den til jul? Eller kanskje du kan gi bort en i julegave til noen som trenger en..

-Michelle

#RemingtonRettebørste #Elkjøp #Hår #HårStyling #KombinertBørsteOgRettetang

 

  • Hover Effect

Noen av mine favoritt make-up look

  • 03.12.2016 • 19:12

Jeg har dager der jeg elsker å gå med knæsje farger, og dager der jeg vil være litt mer "anonym". Uansett så er make-up noe jeg elsker å gjøre, til og med på en dårlig dag tidlig på morran.. Her er noen av mine favoritt make-up look:
Hva synes du om de forskjellige lookene?

-Michelle

  • Hover Effect

hits