linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • Vårt 2.Julemarked!

  04.12.2016 kl. 15:20

  Hei og god 2.søndag i advent! Det er jul bare en gang i året, så når jula først er her må vi passe på så vi får med oss det meste 😉 Forrige søndag var vi på julemarked på Maihaugen på Lillehammer, og i dag var vi på vårt andre julemarked her på Gjøvik i flotte Fjellhallen! Kjempe god og koselig stemning!
   


  Hvordan er din 2.søndag i advent?

  -Michelle

  Julepynting i leiligheten

  02.12.2016 kl. 19:39

  Som jeg sa i det forrige innlegget, så skulle jeg laste opp flere bilder fra julepyntingen vår sent i går kveld. Her er de:
  All photos by: Cameron Richardson
  Et koselig bilde av hele stua vår, den er ikke så stor, men jammen fikk vi plassert inn et juletre!
  Jeg vet jeg vet, det er mange som synes at det er veldig tidlig med juletre. Når jeg snappet at Cameron pyntet juletreet i går kveld var det en del som reagerte. "Er det ikke 23.desember juletreet skal opp?" Det er nok det som er tradisjonen for de aller fleste, men jeg og Cameron vil ha jula i hele desember! Noe som for oss inkluderer et juletre ;) Det er så lite og bare ha det oppe fra 23.desember til 2.nyttårsdag synes jeg..
  I enden av gangen har vi den berømte "nerde-veggen" vår. Gojira og King Ghidorah ønsker dere en riktig GOD JUL! ;)  Hva synes du om pyntingen vår?

  -Michelle

  Vis flere innlegg

  hits