GIRL CRUSH

 • 19.12.2016 • 18:17

Jeg har opp igjennom årene hatt en skikkelig "girl crush" på diverse kjendiser. Noen ganger på visse karakterer i en serie eller film, og andre ganger på en sang- eller skuespillerartist.. Mens andre jenter hadde et crush på Orlando Bloom hadde jeg et crush på Pink..

Jeg husker da jeg var yngre, og venninner hadde plakater oppe på veggen av diverse kjendiser de syntes var kjekke, og som de ville gifte seg med i fremtiden. Jeg husker vi kalte veggen for "Wall of crushes".. Her er da min "Wall of girl-chrushes":Naya Rivera fra da jeg så på Glee


Rose Rollins fra da jeg så på The L Word


Ellen DeGeneres


Alecia Beth Moore aka. P!nk


Ruby Rose fra da jeg så på Orange Is The New Black


Shay Mitchell fra da jeg så på Pretty Little Liars


Emilia Clarke fra da jeg så på Game Of Thrones


Bildene er hentet fra Google

Om du er jente, har du noen sinne hatt en "girl-crush" på en kjendis? I så fall, på hvem? Noen av disse?

-Michelle

#GirlCrush #Celebrities #Kjendiser #JenteForelskelse

 • Hover Effect

GRATULERER MED GULL

 • 18.12.2016 • 19:40


 

Gratulerer så mye med GULL, håndball jenter! Skikkelig nervepirrende på slutten der, men dere klarte det! Da ble det GULL for syvende gang 😁 Heia Norge!! ❤️

-Michelle

#Håndball #HåndballJentene #GULL

 

 • Hover Effect

Jeg ønsker dere alle...

 • 18.12.2016 • 12:08

Jeg ønsker dere alle en riktig fin fjerde søndag i advent! 💜 Her tilbringes søndagen i senga for nå, jeg og hunden vår Freia slapper av og er late mens vi venter på at min kjære skal komme hjem fra jobb.. 

Hvordan tilbringer du din fjerde søndag i advent? 🎄 

-Michelle

#FjerdeSøndagIAdvent #SlapperAv #LengeLeveLatskapen #Venter #JuleTid

 

 • Hover Effect

SNUSFRI I 90 DAGER

 • 18.12.2016 • 09:17


 

Jeg er kjempe stolt av meg selv!!

-Michelle

#SnusFri #Slutta #Stolt #StoltAvMegSelv

 

 • Hover Effect

ER DET FLERE ENN MEG SOM...

 • 17.12.2016 • 11:00


 

 • Er det flere enn meg som føler at de forskjellige fargene på en Non Stop smaker veldig forskjellig?
 • Er det flere enn meg som er veldig skrukkete inne i hendene? (Se på bildet over) Jeg har alltid vært sånn, siden jeg var liten..
 • Er det flere enn meg som må ha et glass / en flaske vann på nattbordet om natta? Selv om det noen ganger ikke blir drukket av i det hele tatt.Denne vannflaska er min gode trofaste venn, og den boka som ligger der låner jeg av ei venninne, har lånt den i nesten et år nå, burde levere den tilbake..
 

 • Er det flere enn meg som er avhengig av nesespray? Ja ja ja, jeg vet at det er farlig blablabla..
 • Er det flere enn meg som er avhengig av leppepomade? Spesielt PL3? Når de faktisk har den i butikk.. Den er jo alltid utsolgt :(
 • Er det flere enn meg som ikke liker å blande spaghettien sammen med kjøttsausen?
 • Er det flere enn meg som ikke kan fordra oliven? Selv om jeg liker omtrent alt annet av mat.
 • Er det flere enn meg som kunne ha kjørt biltur i times vis uten å bli lei?Dette er da min kjære flotte bil ❤ En Ford Fiesta Sportline 2015modell, 1liters bensin motor med 140hk. Sportslig, rød, liten og frekk!
 

 • Er det flere enn meg som har astma, allergi og atopisk eksem blandet med litt psoriasis?
 • Er det flere enn meg som alltid blir solbrent på leppa når man er i varmere strøk? Uansett hva slags forhåndsregler og produkter man tar for seg?
 • Er det flere enn meg som smiler til folk og blir oppriktig deppa om folk ikke smiler tilbake?
 • Er det flere enn meg som er livredd tannlegen?
 • Er det flere enn meg med høydeskrekk, til og med (eller burde jeg si spesielt) på skuldrene til noen?
   

-Michelle

#ErDetFlereEnnMeg #Tanker #Spørsmål #Hverdag

 

 • Hover Effect

SINNEANFALL PÅ GRUNN AV CARMEX

 • 16.12.2016 • 16:27

Hahaha, noen ganger må jeg le av meg selv.. Fikk nettopp et lite sinneanfall gitt.. Sjekket forskjellige blogger med et rolig sinn, og plutselig så hadde Carmex reklame tatt over blogg verdenen! Jeg fortet meg inn på min egen blogg for å se om dette også hadde skjedd med min, noe det hadde. Jeg trykket kjapt på "print screan" og skrev et sinna-innlegg:
 

Så... Carmex har bare tatt over hele headeren min da eller?? Dette gidder jeg ikke, kjenner jeg! Jeg har brukt alt for mye tid på designet til at dette skal være resultatet! Dette må dere gjøre noe med blogg.no!!!


Sånn ser bloggen min ut nå, dere ser menyen min øverst, også skal liksom headeren min være under der igjen da.. Men der er Carmex gitt.. GRRR!!


-En irritert Michelle

#Blogg #ReklameOverHeaderHarTattAv #ReklameOverHeader #CarmexTarOverBlogg #Irritert

 

Jeg stresset og tuklet med de forskjellige kategoriene og trykket på "lagre og publiser". Når innlegget endelig ble publisert så trykket jeg på "vis innlegget på bloggen" og da hadde det jammen meg blitt fikset! Her er ingen mangel på utålmodighet i hvert fall! xD hahaha! Bra det er fikset da, blogg.no! Tusen takk!

-En litt mer roligere Michelle ;)

 • Hover Effect

Lik gjerne Facebook siden min

 • 16.12.2016 • 16:09


Jeg har opprettet en Facebook side der jeg laster opp alle blogginnleggene mine. Så om du har lyst til å følge bloggen min via Facebook så må du gjerne trykke på bildet for å komme til siden min! Om du har lyst til å like siden min, så er jeg kjempe glad og takknemlig for det! På forhånd hjertelig tusen takk :) Jeg vil også takke de som allerede liker siden min, det betyr mye for meg!

-Michelle

#FacebookSide #Blogginnlegg #Følgere #Lesere #Takknemlig

 

 • Hover Effect

GOTTA CATCH'EM ALL!

 • 15.12.2016 • 17:50

YES!!! JEG FANGET DEN!

Man er ikke voksen før man innrømmer at man er barnslig ;) Ja jeg er 26år, og ja jeg er hekta på Pokémon GO! Nå som julen er her så kom Pokémon GO med en "christmas edition" der man blant annet kan finne Pikachu med en nisselue "in the wild" som dem kaller det. Når de annonserte dette, ble jeg som alle andre Pokémon GO entusiaster veldig ivrig på å fange en! Vi er såpass heldige at vi bor midt i sentrum, så det dukker opp en del pokémons mens vi står inne i leiligheten vår. Vi har også et pokéstop rett utenfor leiligheten, noe som mange kompiser og venninner hater oss for ;) Haha!.. Men, dette stopper oss ikke fra å gå ut på tur for å fange pokémons! Det er mange pokéstops rundt omkring, så jeg og samboeren har funnet oss en fast rute som vi tar hver morgen sammen med hunden vår Freia.. Vi går selvfølgelig andre steder med Freia også, der vi ikke er limt fast i telefonen, vi er fornuftige i tillegg til barnslig ;) Uansett, jeg fanget nettop Pikachu med nisselue!!! Den har ikke så mye cp men jeg er i ekstase for det om!

Negativitet ovenfor Pokémon GO
Hva er greia med all negativitet, flauhet, irritasjon og hat rundt at folk (spesielt menn) over 18ish gamer Pokémon GO? Om dette plager deg noe så forferdelig så burde du gå inn i deg selv og tenke; "hvor gammel og bitter har jeg egentlig blitt?" Er et uskyldig populært spill virkelig så fælt? Mange voksne menn (som mange klager mest over) og andre voksne var unge da Pokémon var populært for første gang. Det skulle da være lov å ha det litt artig med barndomsminner når man blir eldre?

Jeg personlig kjenner mange nerdete, oppegående, ordentlige, godhjertede, intelligente voksne menn og kvinner som har stor interesse for dette artige spillet. De tar forhåndsregler som: Ikke spille spillet når man kjører bil, krysser vegen osv osv.. De koser seg, går turer og har det artig i tillegg. Noen ganger alene og andre ganger i grupper, noen ganger er det rolig og andre ganger kan det oppstå litt jogging og løping (spørs på formen og omstendighetene).

Jeg forstår liksom ikke hva problemet er? Er det virkelig så flaut, fælt, teit, dumt at folk har det artig med dette spillet? De skader deg jo ikke, de skader heller ikke noen av vennene dine eller familien din! Ikke er de frekke eller voldelige heller, når de enten løper, jogger eller vandrer rundt omkring på leting. Det er alltid sånn med media og sosiale medier at de verste tilfellene blir blåst opp og delt rundt, spesielt med populære ting. Bruk fornuften, se helheten i det! Jeg er sikker på at du har måtte forsvart egne interesser på grunn av media og sosiale medier i løpet av livet ditt i et eller annet tilfelle..

Om dette er noe du virkelig ikke kan fordra, så ikke se på da, ikke fullfør delte videoer angående spillet, ikke glan i flere minutter på bilder som blir delt. Vik unna og hold negativiteten for deg selv, det er jo verst for den som er sur vet du. Om dette går så fælt inn på deg personlig så synes jeg du skal holde deg unna så godt du klarer, for det er fælt når ting gnager sånn på sjela! Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg  forståelse og respekt er sikkert noe du også trenger i ny og ne?

På grunn av interesser og personlighet så finner jeg meg selv som oftest i nerdete miljøer, mange av de menneskene jeg har som nære venner er likesinnede. Like barn leker best  I mange år etter at jeg ble eldre, en "ung voksen" som man så fint kaller det, har jeg måtte forsvare interessene mine. Uskyldige nerdete interesser som absolutt ikke skader andre. Hvorfor skal jeg og andre som opplever dette trenge å forsvare oss egentlig?? Jeg refererer alltid til den gode gamle Kardemommeloven: Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil! Den moralen er god den 

Det er for eksempel mange av de som klager om dette temaet inne på Facebook som tidligere har kalt meg sterk, oppegående, voksen, ordentlig, snill, intelligent og at jeg burde være stolt av meg selv osv.. Ikke døm personer på grunn av interesser! Jeg gleder meg og ser fram i mot enda flere "special editions" i Pokémon GO. Jeg opplever mye latter, glede og mange fine turer på grunn av dette spillet! 
I'm gonna keep catch'em all!
 


Bilde ble tatt 08.08.2016
 

-Michelle

#PokemonGo #GottaCatchEmAll #ChristmasPikachu #JulePikachu #PikachuMedNisselue

 

 • Hover Effect

Små gleder

 • 15.12.2016 • 14:03

I dag har jeg en ganske dårlig dag. Jeg har vanskelig for å komme meg ut av senga og angsten er stor! Når jeg har sånne dager så er jeg glad jeg har pc'en min. Jeg pleier å drømme meg bort i serier og filmer, eller så distraherer jeg hjernen min med og enten lese andres blogginnlegg, eller skrive egne. Freia (hunden vår) er også til stor hjelp, jeg klarer alltid å få meg ut med henne når hun trenger det, også er det rett opp i senga etterpå. Selv om Freia egentlig ikke skal være oppe i senga 😉 Før vi fikk henne, på dager som denne, fikk jeg meg ikke ut av leiligheten en gang. Så jeg er super takknemlig for at hun drar meg ut! Hun er til stor hjelp og støtte.. Dette er selvfølgelig hvis min kjære samboer ikke er her, om han er på jobb eller noe. Om han er her, så trenger jeg ikke serier og filmer til å distrahere meg, om vi ser på film eller serie så er det mer for kosens skyld. Om han er her så har jeg det jo fint med han! (og Freia selvfølgelig)

Uansett, i dag så kom min kjære samboer hjem med en liten overraskelse. Han kom med en chai latte og potetgull. Han er så herlig! Det er sånne små gleder som får dagen til å bli litt bedre. De små gledene i livet er hellige for meg, det er sånne ting jeg lever på og holder meg fast i når dagene er tunge. Det trenger ikke å være materielle ting man må kjøpe, absolutt ikke, men ord og gratise handlinger. For eksempel alle de koselige kommentarene jeg får på bloggen min er små gleder som holder meg oppe! Så tusen takk til dere flotte lesere, som kommenterer på bloggen min. Dere gjør dager som i dag, litt lettere å håndtere 😊

-Michelle

#SmåGleder #Hverdag

 • Hover Effect

WARNING: SELF-PITY

 • 09.12.2016 • 12:11


Dette har vært min hverdag siden tirsdag denne uken, og jeg er fortsatt ikke noe bedre. Forhåpentligvis så blir formen bare bedre fra nå av.. Som Gjerterud Sand sier: "Får håpe det blir likar i morra".. Jeg hater virkelig å være forkjølet! Jeg smaker nesten ingenting og det jeg smaker, det smaker rart. Hodet sprenger, jeg er enten for varm eller for kald, og astmaen er hundre ganger verre. Det å ikke smake noe må være det verste nå i desember, det er greit å ikke kunne smake noe andre måneder i året, for da har man jo ikke all den gode julematen..

Jeg er av den sorten som får det man kaller for "The man flu".. Jeg har egentlig aldri støttet den frasen jeg, som Benny sier: "Bob bob bob bob".. Jeg selv er jo en dame og klager som damer flest, spesielt når jeg er forkjølet! Jeg vet også om flere damer som synes fryktelig synd på seg selv når de blir rammet av forkjølelse, influensa eller lignende. Pluss at jeg kjenner flere menn som kjemper seg igjennom en forkjølelse, influensa eller lignende, som om det ikke skulle vært noen sak.. ;)

Det er deilig å kunne få ut litt det-er-synd-på-meg-frustrasjon, som Olaf Sand sier: "Det va da som svarte!".. Er nok ålreit å få klagingen min vekk fra min stakkars samboer og over til bloggen også. Jeg tror til og med hunden vår er lei.. Haha.. Uansett, masse god bedring til meg! Håper jeg snart blir frisk!

Q: Hvordan er formen din? Er den like dårlig som min? ;)

-Michelle

#SykOgSvakOgDårligBak #Forkjølelse #Forkjølet #ManFlu #KlageInnlegg #TheJulekalenderQuotes

 

 • Hover Effect

PLUKK OPP DRITTEN ETTER BIKKJA DI

 • 23.11.2016 • 13:21

JEG ER SÅ SYKT LEI av bikkjemøkk langs veien, og ikke bare i grøfta men også noen ganger midt på fortauet / turstien!!! Før noen stiller meg spørsmålet; ja jeg er fullt klar over at det også kan være katte bæsj, men som oftest så klarer jeg helt fint å se forskjell. For de som lurer på hvordan; hundemøkk er som oftest større enn kattemøkk, og det er dessverre mye av store klaser rundt omkring. Katter har også en tendens til å grave ned bæsjen sin i jord og sand.. Ikke bare er det uappetittelig å se på når man vandrer langs veien, det kan også være FARLIG. Er du faktisk klar over at bæsjen til hunden din kan være smittebærer av forskjellige sykdommer som for eksempel løs-katter og andre dyr kan få i seg!?? Ikke bare dyr som går løst ute, men også min og andres hunder!!!

Jeg har en valp på snart 5 måneder som dessverre er veldig glad i bæsj, vi jobber hardt med å få henne til å slutte med det, og det går bare bedre og bedre. Det er et ansvar jeg selv har valgt å ta når jeg skaffet meg hund, men det er absolutt ikke et ansvar og måtte se eller tråkke i bæsj når jeg går tur rundt omkring i byen eller på turstier! DET ER DITT ANSVAR Å PLUKKE OPP MØKKA ETTER BIKKJA DI! Selv om man naturlig ser seg for når man går tur, hender det at man tråkker i drit. Det vet jeg at jeg ikke er alene om.

Jeg har selv sett folk både her i sentrum og på turstier som ikke plukker opp etter hunden sin. Så jeg VET at det er mange som bare er for late til å bøye seg ned og strekke ut armen. Det er fullt mulig å glemme bæsje poser, men da går man tilbake og tar det opp når man kommer hjem. Det er ikke rett at andre mennesker som faktisk gidder å gjøre dette må plukke opp andres hunders bæsj. Dere som er for late: SKJERP DERE! Det er nok at andre ville og løse dyr legger fra seg avføring rundt omkring, det får vi ikke gjort noe med. Men DU trenger ikke å være ansvarlig for at hunden din legger igjen drit over alt! Du får blant annet billige og fine bæsje poser med håndtak i dyrebutikker, på Rusta, Clas Ohlson, Europris osv.. Løp og kjøp..
 


-Hilsen lille Freia & sint og oppgitt matmor ;)

 • Hover Effect

Har du også profil på bloglovin'?

 • 21.11.2016 • 04:33

Follow

 

Om du har en bloglovin'-profil og liker konseptet ved bloggen min, følg meg da vel! (Lese om blogg-konsept: Under Kategorier - Om bloggen) Fortell meg gjerne i kommentarfeltet at du har begynt å følge meg, så skal jeg ta meg en titt på bloggen din og følge deg også. Jeg er ganske ny når det kommer til dette med å være "aktiv til å blogge". Jeg har ofte drevet med designet på bloggene jeg har opprettet tidligere, jeg bare elsker å leke meg med HTML og CSS-koder. Problemet var vel at designet var mer spennende å drive med enn det å faktisk skulle blogge jevnlig, så da bare slettet jeg dem når jeg var sånn noenlunde fornøyd.

Uansett, denne bloggen er nå ferdig designet! I mine øyne kan jeg endre og leke meg med designet hele dagen, hver dag, men nå tenkte jeg at jeg faktisk skulle prøve meg på å bruke bloggen til det den er til. Jeg kommer nok til å leke meg litt med designet nå og da uansett, sånn er det bare ;) Men, vi får se hvordan dette blir da, og jeg hadde satt stor pris på om du har lyst til å følge meg. På forhånd takk, dette blir spennende :)

-Michelle

 • Hover Effect

Forandring fryder!

 • 20.11.2016 • 22:02

Min kjære, gode, flotte samboer. Jeg sitter her og ler! Siden du fikset pc'en min for noen dager siden, (min engel, du aner ikke hvor glad jeg er for det), og jeg endelig kan surfe rundt og drive med dataen min igjen, så sitter jeg nå her og ser igjennom gamle bilder. Du vet jeg alltid har elsket utseendet ditt! Jeg tror jeg var mest nervøs når du skulle klippe av deg både hår og skjegg. Så dette har ingenting med det å gjøre. Det er bare helt vanvittig hvor mye du har forandret deg! Jeg føler også at jeg har forandret meg en del, vi ser liksom litt mer "voksne" ut, men du er den som har forandret deg mest altså.

Mye har skjedd på ett år, både når det gjelder utseendet, psykisk og tilværelsen. Livskvaliteten har økt noe enormt etter vi flyttet fra Jessheim til Gjøvik, det er fortsatt opp og nedturer men det føles betydelig mye bedre nå i dag enn i fjor!
 

Jula 2015

 

November 2016

 

 

 • Hover Effect

Hei og velkommen til min blogg!

 • 09.12.2014 • 12:51

Jeg har noen år, nå og da, laget en blogg for så å slette den, for så å lage en ny en igjen. Det har vel alltid vært sånn at det å drive med designet har vært morsommere enn det å faktisk blogge. Følte vel også at jeg ikke hadde så mye å blogge om. Livet mitt er da ikke noe mer spennende enn andres, med mindre man er kjendis eller noe sånt.. Men, denne gangen føler jeg at jeg har mer å snakke om, mer å dele. Alt fra seriøse til hverdagslige og "randomme" temaer.

Jeg er fullt klar over at livet mitt ikke er så fryktelig spennende for en random fremmed, min hverdag er ikke akkurat en nyhets artikkel på VG.no eller i Se&Hør. Allikevel så kommer jeg til å skrive en del om hverdagen min, mye for å kunne vise mine nære, kjære og bekjente mer av meg selv. Også kan de jeg ikke kjenner som faktisk gidder, bli bedre kjent med meg. Kanskje jeg også vil skrive noe som kan hjelpe en dag, noe man kan kjenne seg igjen i. Jeg har ihvertfall opplevd dette en gang, etter å ha lest et innlegg på en blogg. Det innlegget gjorde faktisk dagen min lettere!

Jeg er jo stort sett glad, sprudlende og smilende, men det er faktisk en del som skjuler seg bak alt dette. Så klart, sånn er det jo med de fleste, og alle har dager der det går lettere enn andre dager. Alle er vi forskjellige, heldigvis :) Jeg tror bare ikke at det er så mange som har sett meg, eller vet hvem jeg er, eller som kjenner meg, som tror jeg sliter. Sannheten er at, jeg sliter en del. Dette er også noe jeg vil skrive litt om, om angsten og depresjonen som gjemmer seg bak smilet mitt, og hva jeg har gjort for å f.eks, komme meg igjennom en hard hverdag. Jeg vil dele mine erfaringer for å kanskje kunne hjelpe noen der ute, sånn som det innlegget hjalp meg den gangen.. Dette med mennesker som er psykisk syke er ikke alltid så lett å forstå, som jeg skrev i sted, så er jo alle forskjellige. Alle sliter forskjellig, og noen sliter likt. Dette som kommer til å stå her, er min reise, mine erfaringer. (Viktig å poengtere)

Så, der har du altså hensikten med denne bloggen. Håper du har lyst til å følge meg videre, ettersom innleggene kommer løpende :)

...og før du går:


 

Follow  

-Michelle

 • Hover Effect

hits