linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • Høyhælte sko i MIN størrelse!

  16.12.2016 kl. 19:01

  01.07.2014 - 14.07.2014 var jeg så heldig at jeg fikk oppleve Tokyo, Japan for første gang! FOR en opplevelse, FOR en by, FOR en kultur ❤ Jeg kommer helt sikkert til å skrive om hvordan det var å være der i et annet innlegg, men i dette innlegget skal det handle om noe annet. Noe som riktig nok skjedde mens jeg var i Japan..

  Jeg har alltid følt meg ganske unormal! Det å vokse opp som adoptert asiater på Gjøvik har vært helt greit, men det var seriøst ikke før jeg flyttet til Jessheim at jeg begynte å se mer av mitt type folkeslag.. Det var da en vietnamesisk familie her og en thai familie der, det var til og med også noen filippinere, men det var ikke sånn kjempe mange av "oss" på Gjøvik når jeg vokste opp.. (For de som lurer, så er jeg altså adoptert fra Filippinene)

  Jeg følte at jeg var en del av en veldig liten prosent. Jeg hørte om folk som hadde pratet om meg til andre, også visste ikke de helt hvem jeg var, så da refererte de meg bare til "hun lille asiateren vet du".. Dette gjorde meg ingenting, sånn var det bare. Men jeg har alltid syntes og synes fortsatt at det er rart hvordan folk ser på for eksempel filippinere, thai folk, vietnamesere o.l. som asiatere, også glemmer man på en måte at for eksempel folk fra Sri Lanka og Afghanistan også er fra Asia.

  Uansett, når det kommer til det å skille seg ut og noe jeg har hatt (og fortsatt noen ganger har) mest komplekser ovenfor, så er det høyden min! Jeg stoppet vel å vokse i 6.-7.klasse, og jeg har alltid vært et hode lavere enn alle andre, hvis ikke fler! Du vet når man er lav her i Norge, så er man ca.150-160cm ish, jeg er altså lavere enn dette. Jeg er akkurat 140cm og får akkurat lov til å ta voksen karuseller ;)

  Fra jeg var liten baby til tidlig tenåring var jeg regelmessig inn og ut av sykehuset nettopp på grunn av veksten. Leger tok prøver av meg i hytt og pine og hadde planer om både veksthormoner og skruer i beina for å vokse. Men det de til slutt fant ut, var at jeg hadde fine og normale proporsjoner men at jeg bare var lav. Ikke kortvokst, dverg eller noe sånt, bare lav. Så de valgte å ikke gjøre noen ting.

  Jeg er egentlig ganske glad for at de ikke klusset med noe, siden alt er helt normalt, men jeg har allikevel alltid følt meg veldig unormal på grunn av høyden.. Men da jeg kom til Japan, så følte jeg meg plutselig helt normal! Alle rundt meg som kunne være rundt min alder og eldre var rundt min størrelse, noen var høyere og andre var lavere. Det var rart å faktisk kunne se folk rett inn i øya når jeg så rett fram ;) Det var helt fantastisk!

  "Unnskyld at jeg spør, men hva er skostørrelsen din???!"
  Noe av det som har irritert meg mest når det kommer til det å være lav, er skostørrelsen min! Du aner ikke hvor mye jeg ønsket meg kule pumps når jeg startet å feste og gå ut på byen!! Du aner ikke hvor irriterende det er å gå til en skobutikk, spørre om for eksempel joggesko i størrelse 31, også blir du vist prinsesse sko som kan lyse/blinke når man tramper med føttene ;) Heldigvis rundt 2009 så begynte de å lage litt mer "damete" sko for barn på skobutikker som for eksempel Din Sko. Men jeg var fortsatt ikke fornøyd!

  Men, så dro jeg til Japan! Du aner ikke hvor glad og lettet jeg var, da jeg ENDELIG fant høyhælte sko i MIN størrelse! Jeg felte seriøst tårer av glede da jeg kom ut av butikken med en godt fullstappet handlepose! Det å finne skikkelig "damete voksen sko" i min størrelse gjorde virkelig noe med selvtilliten min. Jeg følte meg plutselig litt mer normal og litt mer voksen. Jeg følte at visse antrekk jeg lenge hadde eid endelig ble komplett. Jeg følte meg så fin, bena mine var så fine med de skoene på og jeg trengte ikke kjøpe meg noe annet på resten av turen, for shoppingen var nå komplett!
   

  Det var en bitteliten skobutikk gjemt bort nede i en kjeller under en annen skobutikk med større størrelser.. 
  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  En som jobbet i "normal-størrelse-butikken" spurte hva jeg så etter, og førte meg deretter ned tre lange og trange trapper for å komme til himmelen!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Han som jobbet der trengte ikke å pushe på salget for å si det sånn..

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Et awkward bilde med meg og salgsmannen. Han var nok veldig fornøyd med salget han fikk.

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Med stappfull pose, vandret jeg overlykkelig tilbake til hotellet for å prøve sko resten av kvelden!  ...og her er skoene jeg kjøpte:


  Så hva synes du om skoene jeg kjøpte meg?

  -Michelle

  #Sko #Shoes #DameSkoIBarneStørrelse #Japan #Tokyo #SkoDilla #LadiesKid #LadiesKidTokyo #LadiesKidJapan

   

  17 kommentarer

  liveterherlig93

  16.12.2016 kl. 19:06
  mye sko:)

  Linn Michelle

  16.12.2016 kl. 22:27
  liveterherlig93: Veldig mange sko ;)

  Cameron

  16.12.2016 kl. 19:06
  We have to go to Tokyo one day. And take an empty suitcase for your shoes & my nerdy stuff xD

  Linn Michelle

  16.12.2016 kl. 22:28
  Cameron: Absolutely! Hey, my nerdy stuff too tho.. So we need four.. One for shoes, one for your nerdy stuff, one for my nerdy stuff and one for my clothes xD

  Victoria Larsen

  16.12.2016 kl. 19:11
  Mange fine sko! :D

  Linn Michelle

  16.12.2016 kl. 22:28
  Victoria Larsen: Takk :D Jeg elsker dem!

  Neglefjolla -Pernille

  16.12.2016 kl. 20:21
  For en søt historie! Fine sko, men altfor få par...;)

  Linn Michelle

  17.12.2016 kl. 11:43
  Neglefjolla: Tusen takk :D Hehe, enig, skulle hatt mer penger og flere kofferter! ;)

  Sentrumjenta

  16.12.2016 kl. 20:39
  Så morsomt! Heldig du er som fikk oppleve Japan, har alltid hatt lyst til å dra selv. Så håper litt på at mannen min, kan ta med meg hehe ^^ Så morsomt at du er adoptert fra Filippinene. Jeg har halvt Filippiner.. Håper du hadde en kjempe fin tur i Japan, gleder meg til å lese om turen, hvis du lager innlegg :) Ønsker deg en kjempe fin kveld <33 kos deg masse :)

  Linn Michelle

  17.12.2016 kl. 11:46
  Sentrumjenta: Ja, Japan var fantastisk! DRA! Hehe :D Man vet seriøst ikke hva det innebærer før man har vært der <3 Er du? Så gøy :D er det mor som er fra Filippinene da eller?

  Ja, tenker å lage et innlegg om Japan en gang :) Tusen takk for det, ønsker deg en super lørdag! <3<3

  Aina

  16.12.2016 kl. 21:59
  Så fint å lese en sånn historie. Kjekt du fikk tak i alle de flotte skoene <3

  Selv om "normalen" etterhvert har blitt bredere i utvalg av sko og klær her hjemme, så er det fortsatt mange som sliter med å finne utvalg i str sin. Når det gjelder sko, har jeg inntrykk av at den største andelen damer rundt meg passer i 37-39. Alltid mest av de str. Jeg trenger 41. Ikke mange år siden det var vanskelig å finne finesko i stort nr. Nå er det heldigvis ikke det. Det kan trengs en skjerpings og forbedre utvalget for små nr og.

  Linn Michelle

  17.12.2016 kl. 11:49
  Aina: Så hyggelig :) Ja, det var helt fantastisk og endelig få ordentlige høyhælte sko<3

  Ja, jeg kjenner en del som har det motsatte problemet enn hva jeg selv har. Butikkene burde bli flinkere til både større og små sko. Men når det kommer til små sko, så er det jo fordi de vil være så ergonomisk og trygg som mulig når det kommer til barn. Det er jo ikke bra at barn går med høyhælte sko.. Men da får de lage en aldersgrense på de eller noe ;) Hehe..

  Vilde

  16.12.2016 kl. 22:18
  sååå herlig, kan tro det var stor lykke ja :D

  Linn Michelle

  17.12.2016 kl. 11:49
  Vilde: :D :D Hehe, ja det var som et barn på juleaften ;)

  Bitte-Louise

  16.12.2016 kl. 22:24
  Skoene var utrolig nydelig :D <3

  Linn Michelle

  17.12.2016 kl. 11:49
  Bitte: Åhh, så hyggelig :D <3

  Sentrumjenta

  17.12.2016 kl. 17:36
  Så bra :D gleder meg kjempe masse til å lese om japan ! ^^ Faren min er filippiner <3

  Ønsker deg en kjempe fiin dag videre, god helg <33

  Skriv en ny kommentar

  hits