linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • GOTTA CATCH'EM ALL!

  15.12.2016 kl. 17:50

  YES!!! JEG FANGET DEN!

  Man er ikke voksen før man innrømmer at man er barnslig ;) Ja jeg er 26år, og ja jeg er hekta på Pokémon GO! Nå som julen er her så kom Pokémon GO med en "christmas edition" der man blant annet kan finne Pikachu med en nisselue "in the wild" som dem kaller det. Når de annonserte dette, ble jeg som alle andre Pokémon GO entusiaster veldig ivrig på å fange en! Vi er såpass heldige at vi bor midt i sentrum, så det dukker opp en del pokémons mens vi står inne i leiligheten vår. Vi har også et pokéstop rett utenfor leiligheten, noe som mange kompiser og venninner hater oss for ;) Haha!.. Men, dette stopper oss ikke fra å gå ut på tur for å fange pokémons! Det er mange pokéstops rundt omkring, så jeg og samboeren har funnet oss en fast rute som vi tar hver morgen sammen med hunden vår Freia.. Vi går selvfølgelig andre steder med Freia også, der vi ikke er limt fast i telefonen, vi er fornuftige i tillegg til barnslig ;) Uansett, jeg fanget nettop Pikachu med nisselue!!! Den har ikke så mye cp men jeg er i ekstase for det om!

  Negativitet ovenfor Pokémon GO
  Hva er greia med all negativitet, flauhet, irritasjon og hat rundt at folk (spesielt menn) over 18ish gamer Pokémon GO? Om dette plager deg noe så forferdelig så burde du gå inn i deg selv og tenke; "hvor gammel og bitter har jeg egentlig blitt?" Er et uskyldig populært spill virkelig så fælt? Mange voksne menn (som mange klager mest over) og andre voksne var unge da Pokémon var populært for første gang. Det skulle da være lov å ha det litt artig med barndomsminner når man blir eldre?

  Jeg personlig kjenner mange nerdete, oppegående, ordentlige, godhjertede, intelligente voksne menn og kvinner som har stor interesse for dette artige spillet. De tar forhåndsregler som: Ikke spille spillet når man kjører bil, krysser vegen osv osv.. De koser seg, går turer og har det artig i tillegg. Noen ganger alene og andre ganger i grupper, noen ganger er det rolig og andre ganger kan det oppstå litt jogging og løping (spørs på formen og omstendighetene).

  Jeg forstår liksom ikke hva problemet er? Er det virkelig så flaut, fælt, teit, dumt at folk har det artig med dette spillet? De skader deg jo ikke, de skader heller ikke noen av vennene dine eller familien din! Ikke er de frekke eller voldelige heller, når de enten løper, jogger eller vandrer rundt omkring på leting. Det er alltid sånn med media og sosiale medier at de verste tilfellene blir blåst opp og delt rundt, spesielt med populære ting. Bruk fornuften, se helheten i det! Jeg er sikker på at du har måtte forsvart egne interesser på grunn av media og sosiale medier i løpet av livet ditt i et eller annet tilfelle..

  Om dette er noe du virkelig ikke kan fordra, så ikke se på da, ikke fullfør delte videoer angående spillet, ikke glan i flere minutter på bilder som blir delt. Vik unna og hold negativiteten for deg selv, det er jo verst for den som er sur vet du. Om dette går så fælt inn på deg personlig så synes jeg du skal holde deg unna så godt du klarer, for det er fælt når ting gnager sånn på sjela! Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg  forståelse og respekt er sikkert noe du også trenger i ny og ne?

  På grunn av interesser og personlighet så finner jeg meg selv som oftest i nerdete miljøer, mange av de menneskene jeg har som nære venner er likesinnede. Like barn leker best  I mange år etter at jeg ble eldre, en "ung voksen" som man så fint kaller det, har jeg måtte forsvare interessene mine. Uskyldige nerdete interesser som absolutt ikke skader andre. Hvorfor skal jeg og andre som opplever dette trenge å forsvare oss egentlig?? Jeg refererer alltid til den gode gamle Kardemommeloven: Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil! Den moralen er god den 

  Det er for eksempel mange av de som klager om dette temaet inne på Facebook som tidligere har kalt meg sterk, oppegående, voksen, ordentlig, snill, intelligent og at jeg burde være stolt av meg selv osv.. Ikke døm personer på grunn av interesser! Jeg gleder meg og ser fram i mot enda flere "special editions" i Pokémon GO. Jeg opplever mye latter, glede og mange fine turer på grunn av dette spillet! 
  I'm gonna keep catch'em all!
   


  Bilde ble tatt 08.08.2016
   

  -Michelle

  #PokemonGo #GottaCatchEmAll #ChristmasPikachu #JulePikachu #PikachuMedNisselue

   

  14 kommentarer

  liveterherlig93

  15.12.2016 kl. 17:55
  :)

  Linn Michelle

  15.12.2016 kl. 17:57
  liveterherlig93: :)

  Jannike Nilsen

  15.12.2016 kl. 17:58
  Hahaha, grattis! Ser det spilles enda ja, så gøy! :)

  Har Giveaway på bloggen min! Kanskje du kunne vært interessert? :) Ønsker deg en strålende ettermiddag! Klem <3

  Linn Michelle

  15.12.2016 kl. 18:01
  Jannike Nilsen: Hehehe, jo tusen takk ;)

  Skal sjekke det ut :) Takk i like måte! Klemklem <3

  Fanny Kristiansen

  15.12.2016 kl. 18:20
  Kjempefin blogg du har!:)

  Linn Michelle

  15.12.2016 kl. 18:55
  Fanny Kristiansen: Tusen takk :) så hyggelig! Var nettopp innom bloggen din en tur, og du har en kjempe fin blogg du også :)

  15.12.2016 kl. 20:48
  Statsministeren spiller både pokemon og candy crush da:-)

  Linn Michelle

  15.12.2016 kl. 22:13
  Anonym: Ja, stemmer det, jeg har lest det der.. Artig :)

  Sandra Marie

  15.12.2016 kl. 22:01
  Woho :p

  Linn Michelle

  15.12.2016 kl. 22:14
  Sandra Marie: Haha :p

  Ida

  15.12.2016 kl. 22:30
  Er helt hekta på pokemon go selv! piller velig mye mindre nå i forhold til i sommer, er ikke såå gira for kuldegrader og snø hehe!

  Linn Michelle

  16.12.2016 kl. 08:53
  Ida: Godt å høre! ;) Hehe, ser den..

  Victoria Larsen

  15.12.2016 kl. 23:29
  Artig! Håper du har en fin kveld :-)

  Linn Michelle

  16.12.2016 kl. 08:54
  Victoria Larsen: Takk og i like måte :D

  Skriv en ny kommentar

  hits