linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • UKENS KJENDIS: MADDIE ZIEGLER

  14.12.2016 kl. 15:11  MADISON NICOLE ZIEGLER ON DANCE MOMS

  Helt siden 2013 har jeg vært helt hekta på et reality show som heter DANCE MOMS. Siden jeg selv har danset siden jeg var liten jente så er jeg veldig interessert i dans pluss at jeg har en del gamle og nye dansevenner, og en av disse tipset meg om denne serien. Det er etter min mening et brutalt reality show der den berømte treneren Abby Lee Miller styrer skuta. Maddie er medlem av Abby Lee's elite konkurranse team, der tv programmet følger Abby, Maddie, de andre barna på teamet og alle mammaene dems på reisen igjennom konkurranselivet. Jeg må si jeg har et elsk-hat forhold til dette programmet, samtidig som jeg elsker dansedramaet og kan kjenne meg igjen i gale dansemammaer og le mens jeg mimrer. Så er det også helt vanvittig hvordan disse små barna og etter hvert tenåringene blir behandlet av både mødre, hovedtrener og andre vinner-gale trenere! Men når alt kommer til alt, så er det også et enormt talent på disse små barna, det er artig å følge dem mens de vokser opp og blir eldre. Programmet har altså glimt av å være et koselig show innimellom, men mest av alt så får du skikkelig heavy dansedrama! Dance Moms er absolutt en av mine guilty pleasures!


  Maddie Ziegler fra 1.sesong av Lifetime reality show Dance Moms 2011 (Maddie 8år)

   

   

  SIA - CHANDELIER MUSIKKVIDEO

  Mange kjenner denne enormt talentfulle jenta fra Sia - Chandelier musikkvideoen. Jeg husker veldig godt første gang jeg så den videoen! Det var året 2014 og Chandelier var på topplisten på Spotify, jeg digga sangen umiddelbart og måtte inn på YouTube for å sjekke ut musikkvideoen. Hun er jo helt rå i den! Med det første så kjente jeg ikke igjen hvem hun var, men det var allikevel noe veldig kjent med henne. Etter å ha gransket hjernen min for minner, kom jeg plutselig på hvem det var, det var Maddie! Ikke bare var jeg fan av henne fra serien Dance Moms, men denne videoen gjorde at jeg ble enda litt mer fan enn hva jeg var fra før ;)

  10 FUN FACTS

  1. Født 30. september 2002 i Pittsburgh, Pennsylvania.
  2. Turnert med Sia.
  3. Var dommer på So You Think You Can Dance: The Next Generation 2016.
  4. Er skuespiller og modell i tillegg til å være danser.
  5. Vært med på The Ellen DeGeneres Show 3 ganger.
  6. Er med i 13 Sia musikkvideoer.
  7. Vært med i 2 filmer og 2 til er annonsert.
  8. Vært med i 17 tv-serier / show.
  9. Vært med i 3 reklamer.
  10. Søsteren hennes Mackenzie, er også med på Abby Lee's elite konkurranse team.


  -Michelle

  #MaddieZiegler #MadisonNicoleZiegler #DanceMoms #SiaChandelierMusicVideo #Dance #Dancer #Dans #Kjendis

   

  4 kommentarer

  liveterherlig93

  14.12.2016 kl. 15:17
  virker som ei flott jente:)

  Linn Michelle

  14.12.2016 kl. 15:23
  liveterherlig93: Hun er super talentfull! Du har sikkert sett chandelier musikkvideoen? Sjekk gjerne ut serien Dance Moms også, komisk program, men allikevel så klarer jeg ikke la være å elsker det! ;)

  Victoria Larsen

  14.12.2016 kl. 15:49
  Så artig innlegg :)

  Linn Michelle

  14.12.2016 kl. 18:29
  Victoria Larsen: Tusen takk ;)

  Skriv en ny kommentar

  hits