linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • WARNING: SELF-PITY

  09.12.2016 kl. 12:11


  Dette har vært min hverdag siden tirsdag denne uken, og jeg er fortsatt ikke noe bedre. Forhåpentligvis så blir formen bare bedre fra nå av.. Som Gjerterud Sand sier: "Får håpe det blir likar i morra".. Jeg hater virkelig å være forkjølet! Jeg smaker nesten ingenting og det jeg smaker, det smaker rart. Hodet sprenger, jeg er enten for varm eller for kald, og astmaen er hundre ganger verre. Det å ikke smake noe må være det verste nå i desember, det er greit å ikke kunne smake noe andre måneder i året, for da har man jo ikke all den gode julematen..

  Jeg er av den sorten som får det man kaller for "The man flu".. Jeg har egentlig aldri støttet den frasen jeg, som Benny sier: "Bob bob bob bob".. Jeg selv er jo en dame og klager som damer flest, spesielt når jeg er forkjølet! Jeg vet også om flere damer som synes fryktelig synd på seg selv når de blir rammet av forkjølelse, influensa eller lignende. Pluss at jeg kjenner flere menn som kjemper seg igjennom en forkjølelse, influensa eller lignende, som om det ikke skulle vært noen sak.. ;)

  Det er deilig å kunne få ut litt det-er-synd-på-meg-frustrasjon, som Olaf Sand sier: "Det va da som svarte!".. Er nok ålreit å få klagingen min vekk fra min stakkars samboer og over til bloggen også. Jeg tror til og med hunden vår er lei.. Haha.. Uansett, masse god bedring til meg! Håper jeg snart blir frisk!

  Q: Hvordan er formen din? Er den like dårlig som min? ;)

  -Michelle

  #SykOgSvakOgDårligBak #Forkjølelse #Forkjølet #ManFlu #KlageInnlegg #TheJulekalenderQuotes

   

  12 kommentarer

  Victoria Larsen

  09.12.2016 kl. 12:29
  Så kjipt.. masse god bedring!

  Linn Michelle

  09.12.2016 kl. 12:55
  Victoria Larsen: Tusen takk, Victoria :)

  liveterherlig93

  09.12.2016 kl. 12:48
  da er vi to, jeg har vært syk siden forige torsdag:/ god bedring :)

  Linn Michelle

  09.12.2016 kl. 12:56
  liveterherlig93: Huff da, ønsker deg en riktig god bedring tilbake! ^^

  Sentrumjenta

  09.12.2016 kl. 12:52
  Fin blogg du har! God bedring :)

  Linn Michelle

  09.12.2016 kl. 12:58
  Sentrumjenta: Tusen takk, så hyggelig :D Jeg var innom bloggen din nå nettopp, og du har en fin blogg selv, elsker headeren din, den var super søt ^_^

  Marlene Lindtner

  09.12.2016 kl. 13:33
  Utrolig kjedelig å være syk, og kjenner meg virkelig igjen i at når formen er på bånn, så er selvmedlidenheten min på topp! Har akkurat vært gjennom en skikkelig seig runde med feber og oppkast (kommer alltid dersom det er en litt roligere periode i eksamensperioden). Nå er jeg heldigvis i bedre form, og litt bedre rustet til å komme ordentlig i gang med eksamensjobbinga igjen!

  Linn Michelle

  09.12.2016 kl. 21:10
  Marlene Lindtner: Det er godt å høre at vi er fler ;) Huff da, det er godt du er i bedre form nå da! Typisk at man blir syk når ting roer seg, man er vel ekstra sårbar i imunforsvaret når man endelig får slappet litt av.. Masse lykke til med eksamensjobbinga da, Marlene :D Ha en fin fredagskveld videre.

  Cameron

  09.12.2016 kl. 16:39
  It's technically my fault since I got sick first xD At least we can have a cosy time with Christmas films while we recover! 💜

  Linn Michelle

  09.12.2016 kl. 21:13
  Cameron: Hahaha yeah, actually, it is x) Anyway baby, I love having cosy movie time with you, even though we're both sick <3

  09.12.2016 kl. 17:30
  Uff..Å være syk er noe dritt. Jeg er en mann som ligger som ett slakt når jeg har influensa..hehe

  Var ofte syk (feber, hoste, stemmetap) tidligere men etter jeg begynte med ei skje tran daglig har det vært sjeldent.

  Hadde vannkopper i sommer som 29 åring. Det var grusomt.

  God bedring!

  Linn Michelle

  09.12.2016 kl. 21:16
  Anonym: Det er noe dritt, men så lenge man blir frisk fort, så er det egentlig ingen problem. Jeg er bare så sykt ynkelig når jeg er dårlig ;) Haha.

  Ja, prøver å være flink med vitaminer osv hver dag jeg også. Men, det var vel bare skjebnen at jeg skulle bli dårlig denne gangen.. Til tross for vitamin og fiskeolje inntak..

  Huff da, jeg veit at det ikke er så greit å få barnesykdommer i en voksen alder! Ikke bra! Men godt det er over for deg nå da :) Da er du ferdig med den dritten..

  Tusen takk :D

  Skriv en ny kommentar

  hits