linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • UKENS BLOGG: CAMERON'S PIT OF TERROR

  05.12.2016 kl. 18:38


  MIN SAMBOERS FILMANMELDELSE BLOGG
  https://thepitofterror.com/


  Om du er glad i skumle filmer, om du trenger forslag til hva slags grøsser du og "crushet" skal bli redde for neste film-date, eller om du simpel tenn er veldig glad i å lese anmeldelser om skrekkfilmer, ja da er dette bloggen for deg! Bloggen er skrevet på engelsk, men de fleste har vel en slags oversettelses mulighet på browseren sin for de som ikke liker å lese engelsk tekst.

  Jeg personlig synes Cameron er veldig flink til å skrive, han får fram viktige poenger ved filmene pluss at han skriver på en veldig vittig men også seriøs måte. Det er absolutt ikke lett å skrive anmeldelser av filmer, for vi alle har jo vår egen personlige mening om en film. Men jeg synes Cameron er flink til å være upartisk, han rakker ikke bare ned på en film for å rakke ned på den, han har alltid gode forklaringer på hvorfor han tenkte og følte ditten og datten..

  Hvis du også er en av de som blir underholdt når du ser en fantastisk dårlig film, da burde du garantert ta deg en titt! Jeg og Cameron ELSKER "shit films", og Cameron er veldig glad i å skrive anmeldelser om de. Bloggen hans består mest av grøssere, skrekk, trillere osv, men det er også en del rom for dritt filmer ;) Filmer som de fleste føler er bortkastet tid, er rett og slett filmer som Cameron og jeg finner interessante og som vi elsker å le av. Så om du er av samme sorten, så tror jeg du vil like noen av anmeldelsene hans.

  Han har også startet å anmelde jule-skrekkfilmer, noe som passer helt perfekt nå. Vi er jo skrekkfilm-fanatikere, noe som gjør at vi har startet med jule-skrekk maraton. Så Cameron er nå i full gang med jule-bloggingen!

  Om dette er noe som interesserer deg, ta deg en tur inn på bloggen hans og les: Cameron's Pit Of Terror

  -Michelle

  8 kommentarer

  Cameron

  05.12.2016 kl. 18:47
  Thanks for making my site your blog of the week! <3 You're the best.

  Linn Michelle

  05.12.2016 kl. 18:58
  Cameron: No problem at all, baby <3 Your film review blog is very good, so I want more people to read it :) Maybe this can help just a little bit..

  Victoria Larsen

  05.12.2016 kl. 19:26
  Ha en fin Mandags kveld :-)

  Linn Michelle

  05.12.2016 kl. 20:40
  Takk og i like måte, Victoria :)

  Marlene Lindtner

  05.12.2016 kl. 19:42
  Høres jo unektelig spennende ut, til tross for at jeg er en av de som takler skrekkfilmer ekstremt dårlig. Fordi jeg blir så engasjert og revet med at de, ender jeg også opp med å bli livredd - og vet ikke hvor mange år jeg var redd tv-en min etter at jeg hadde sett The Ring. Når det er sagt, syntes jeg jo juleskrekkfilmer hørtes spennende ut (og forhåpentligvis er sjangeren kanskje "teit" nok til at jeg klarer å unngå å bli livredd i ettertid). Kommer definitivt til å sjekke ut bloggen hans! (Smaken hans kan jo ikke være så aller verst, siden han har falt for deg;)).

  Linn Michelle

  05.12.2016 kl. 20:56
  Hehe, jeg kan faktisk kjenne meg igjen i den The Ring situasjonen din, jeg hadde det helt på samme måte da jeg var yngre. Jeg var livredd tv'n min og jeg visste akkurat hvor jeg hadde "snøkanaler", så de hoppet jeg fint over da for å si det sånn! ;) Jeg må ærlig innrømme at jeg enda føler det samme om de skrekkfilmene jeg så da jeg var yngre, men jeg kan heller ikke la være å elske de!

  Noen av de juleskrekkfilmene jeg har sett kan faktisk passe det du skriver der, noen av de er faktisk teit nok til å ikke bli redd av. Men noen av de kan faktisk være ganske skumle :)

  Så koselig at du vil ta deg turen inn på bloggen hans, den er veldig bra :) Hehehe, du da.. Veldig søtt sagt da^^ Tusen takk ;)

  05.12.2016 kl. 22:29
  Vakkre michelle!. Søtere enn Elfman.

  Linn Michelle

  06.12.2016 kl. 04:16
  Anonym: Hehehe, jeg vil nå ikke si at jeg er søtere enn Elfman. Han som er så søt! Men, tusen takk allikevel :)

  Skriv en ny kommentar

  hits