linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • UKENS BAND: BABYMETAL

  01.12.2016 kl. 17:26


   

  BABYMETAL

  Jeg har et ganske stort spekter når det kommer til musikksmak. Noe av musikken jeg hører på har de aller fleste hørt om, men ett bestemt favorittband som jeg har er det ikke alle som vet hvem / hva er. BABYMETAL er et japansk metal idol band der konseptet dems er å blande metal med japansk idol sjangere. Jeg er veldig veldig glad i metal, også er jeg veldig veldig glad i J-pop. Så når man da blander disse to sjangerne, da kan ingenting gå galt da, i hvert fall i mine øyne ;) Mange synes dette er utrolig spesielt. De jeg har introdusert BABYMETAL til enten bare rister på hodet samtidig som de ser forskrekket ut, eller så kommer de med et ganske så høflig "dette er sikkert kult og bra for de som liker det, men dette var ikke noe for meg". Eller så rett og slett bare elsker de det! Det er liksom ikke noe i mellom. Noe jeg synes er veldig interessant og artig, siden jeg elsker bandet og musikken såpass høyt selv.
   
  Første gang jeg ble introdusert for BABYMETAL må jeg innrømme at jeg følte meg litt forvirret og rar, jeg visste liksom ikke helt om jeg likte det eller ikke. Jeg ble vist en opptreden fra en konsert på YouTube og jeg kunne ikke annet enn å le. Ikke fordi jeg syntes det var komisk, men fordi jeg på en måte trodde jeg likte det samtidig som det jeg hørte var noe jeg aldri hadde hørt før i hele mitt liv! Etter den gangen, så måtte jeg bare søke på bandet og på sangene dems om og om igjen, og etter en liten stund så vokste jeg til å ELSKE både dem og musikken dems. Her er en populær sang fra det første albummet:

   

   

  Jeg og samboeren var i London på The SSE Arena Wembley den 2.april 2016! Jeg var så sykt heldig at jeg fikk konsertbilletter til world tour kick-off'en dems i julegave, jula 2015, av min kjære Cameron!
   

   

  Det var HELT vilt! FOR en opplevelse det var å se dem live! Den gangen var min aller første og Cameron sin andre gang til å se BABYMETAL live, og jeg kan si med hånda på hjertet at dette kommer ikke til å bli den siste! Det var rart å være i en så stor arena med så mange fans. Man føler på en måte ellers i hverdagen at man er en del av en ganske liten prosent når det kommer til å like BABYMETAL. Men når man drar på en såpass stor konsert som den vi var på, så ser man plutselig at man absolutt ikke er alene. Det var super gøy! De live-streamet til Japan, noe som gjorde opplevelsen helt fantastisk! Nå og da så kom Japan opp på storskjermen bak bandet, og vi holdt hendene i været og "veivet" armene i samme rytme som både BABYMETAL og de som var på live-streamingen i selveste Japan. Herregud for en følelse! Her er to entusiastiske folk på BABYMETAL konsert 2.april2016:

   

   
  BABYMETAL startet opp med et album der vokalistene var super søte og musikken var stort sett heavy metal, altså Kawaii Metal ;) Kawaii = Søt (på japansk). Men så kom det andre almbummet ut, og jeg personlig føler at de har blitt litt mer "voksne". Sangene har modnet litt mer. De har fortsatt holdt på konseptet sitt "Kawaii Metal", men sangene er kanskje litt lettere å like / tolerere for de som finner BABTMETAL for fryktelig spesielt(?).. Det er vel ingen overraskelse at jeg også liker det andre albummet dems, jeg synes det er SÅ bra! Her er en av sangene fra det andre og nyeste albummet:
   

   

  Så, hva synes du? ;) -Michelle

  Skriv en ny kommentar

  hits