linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • PLUKK OPP DRITTEN ETTER BIKKJA DI

  23.11.2016 kl. 13:21

  JEG ER SÅ SYKT LEI av bikkjemøkk langs veien, og ikke bare i grøfta men også noen ganger midt på fortauet / turstien!!! Før noen stiller meg spørsmålet; ja jeg er fullt klar over at det også kan være katte bæsj, men som oftest så klarer jeg helt fint å se forskjell. For de som lurer på hvordan; hundemøkk er som oftest større enn kattemøkk, og det er dessverre mye av store klaser rundt omkring. Katter har også en tendens til å grave ned bæsjen sin i jord og sand.. Ikke bare er det uappetittelig å se på når man vandrer langs veien, det kan også være FARLIG. Er du faktisk klar over at bæsjen til hunden din kan være smittebærer av forskjellige sykdommer som for eksempel løs-katter og andre dyr kan få i seg!?? Ikke bare dyr som går løst ute, men også min og andres hunder!!!

  Jeg har en valp på snart 5 måneder som dessverre er veldig glad i bæsj, vi jobber hardt med å få henne til å slutte med det, og det går bare bedre og bedre. Det er et ansvar jeg selv har valgt å ta når jeg skaffet meg hund, men det er absolutt ikke et ansvar og måtte se eller tråkke i bæsj når jeg går tur rundt omkring i byen eller på turstier! DET ER DITT ANSVAR Å PLUKKE OPP MØKKA ETTER BIKKJA DI! Selv om man naturlig ser seg for når man går tur, hender det at man tråkker i drit. Det vet jeg at jeg ikke er alene om.

  Jeg har selv sett folk både her i sentrum og på turstier som ikke plukker opp etter hunden sin. Så jeg VET at det er mange som bare er for late til å bøye seg ned og strekke ut armen. Det er fullt mulig å glemme bæsje poser, men da går man tilbake og tar det opp når man kommer hjem. Det er ikke rett at andre mennesker som faktisk gidder å gjøre dette må plukke opp andres hunders bæsj. Dere som er for late: SKJERP DERE! Det er nok at andre ville og løse dyr legger fra seg avføring rundt omkring, det får vi ikke gjort noe med. Men DU trenger ikke å være ansvarlig for at hunden din legger igjen drit over alt! Du får blant annet billige og fine bæsje poser med håndtak i dyrebutikker, på Rusta, Clas Ohlson, Europris osv.. Løp og kjøp..
   


  -Hilsen lille Freia & sint og oppgitt matmor ;)

  4 kommentarer

  Victoria Larsen

  23.11.2016 kl. 13:30
  Så utrolig enig! Veldig irriterende...

  Linn Michelle

  05.12.2016 kl. 03:02
  Victoria Larsen: Så bra! :D Ja, absolutt!

  Miriam

  23.11.2016 kl. 20:03
  Flott og nødvendig innlegg. :) Håper mange hundeeiere leser dette.

  Det er så uapetittelig og ekkelt å gå tur når late hundeeiere ikke plukker opp etter hundene sine. Folk må skjerpe seg!

  For en nydelig hund du har. :) Er det en Bichon Havanaise? Eier selv en tispe på snart 2 år av denne rasen. Hun er helt fantastisk, og hele familien elsker denne sjarmerende, vakre følgesvennen. :)

  Ha en fin kveld. :)

  Linn Michelle

  23.11.2016 kl. 22:04
  Miriam: Takk, så koselig :) Ja, hun er en Bichon Havanaise, de er helt fantastiske. Jeg tipper du ler like mye som meg i hverdagen du da ;) De er så tullete og underholdende. Sjarm er det heller ingen mangel av, jeg tror det er noe som ligger i rasen. De fleste forelsker seg når de møter en Havanaise, sånn som vi tydeligvis gjorde :)

  Ha en fin kveld videre du også :) Takk igjen for koselig kommentar!

  Skriv en ny kommentar

  hits