Hei og velkommen til min blogg!

 • 09.12.2014 • 12:51

Jeg har noen år, nå og da, laget en blogg for så å slette den, for så å lage en ny en igjen. Det har vel alltid vært sånn at det å drive med designet har vært morsommere enn det å faktisk blogge. Følte vel også at jeg ikke hadde så mye å blogge om. Livet mitt er da ikke noe mer spennende enn andres, med mindre man er kjendis eller noe sånt.. Men, denne gangen føler jeg at jeg har mer å snakke om, mer å dele. Alt fra seriøse til hverdagslige og "randomme" temaer.

Jeg er fullt klar over at livet mitt ikke er så fryktelig spennende for en random fremmed, min hverdag er ikke akkurat en nyhets artikkel på VG.no eller i Se&Hør. Allikevel så kommer jeg til å skrive en del om hverdagen min, mye for å kunne vise mine nære, kjære og bekjente mer av meg selv. Også kan de jeg ikke kjenner som faktisk gidder, bli bedre kjent med meg. Kanskje jeg også vil skrive noe som kan hjelpe en dag, noe man kan kjenne seg igjen i. Jeg har ihvertfall opplevd dette en gang, etter å ha lest et innlegg på en blogg. Det innlegget gjorde faktisk dagen min lettere!

Jeg er jo stort sett glad, sprudlende og smilende, men det er faktisk en del som skjuler seg bak alt dette. Så klart, sånn er det jo med de fleste, og alle har dager der det går lettere enn andre dager. Alle er vi forskjellige, heldigvis :) Jeg tror bare ikke at det er så mange som har sett meg, eller vet hvem jeg er, eller som kjenner meg, som tror jeg sliter. Sannheten er at, jeg sliter en del. Dette er også noe jeg vil skrive litt om, om angsten og depresjonen som gjemmer seg bak smilet mitt, og hva jeg har gjort for å f.eks, komme meg igjennom en hard hverdag. Jeg vil dele mine erfaringer for å kanskje kunne hjelpe noen der ute, sånn som det innlegget hjalp meg den gangen.. Dette med mennesker som er psykisk syke er ikke alltid så lett å forstå, som jeg skrev i sted, så er jo alle forskjellige. Alle sliter forskjellig, og noen sliter likt. Dette som kommer til å stå her, er min reise, mine erfaringer. (Viktig å poengtere)

Så, der har du altså hensikten med denne bloggen. Håper du har lyst til å følge meg videre, ettersom innleggene kommer løpende :)

...og før du går:


 

Follow  

-Michelle

 • Hover Effect • 4 KOMMENTARER


 • TinaMarieH


  09.12.2014 kl.12:56

  Kjenner meg allerede igjen i det du skriver og gleder meg masse til å se mer :)

  Linn Michelle


  05.12.2016 kl.02:54

  TinaMarieH: Tusen takk skal du ha, Tina Marie :) Så hyggelig å høre. Virkelig.

  HeidiNordhaug


  10.12.2014 kl.22:22

  Gleder meg til å lese om dine meninger og opplevelser! Jeg er nok en av de som "kjenner" deg, men som ikke egentlig gjør det. Stå på! :)

  Linn Michelle


  05.12.2016 kl.02:54

  HeidiNordhaug: Så koselig, Heidi :D tusen takk!


  SKRIV EN KOMMENTAR


  hits