linnmichelles.blogg.no -

 • Hover Effect
 • Linn Michelle heter jeg, men du kan kalle meg Michelle.

  09.12.2014 kl. 11:21

  Hei hei! Takk for at du er innom bloggen min!

  Navnet mitt er Linn Michelle, men du kan kalle meg Michelle om du vil. Jeg er født i 1990, er adoptert fra Filippinene og vokste opp på Gjøvik. Jeg bor i en skikkelig "kvænt" leilighet på sjølveste Toten sammen med min kjære, flotte samboer Cameron (som er fra Skottland). Sommeren (2017) gikk Cameron ned på kne, og jeg svarte ja! (Les gjerne blogginnlegget "Selvfølgelig svarte jeg ja". Trykk her for å lese innlegget Vi har en nydelig og herlig hund kalt Freia, og en søt liten hamster kalt Elfman. Jeg er utdannet hudterapeut og har sertifikat på at jeg fullførte makeup-kurs hos Urban Decay Cosmetics, og kan derfor nå kalle meg for en "beauty artist".

  For øyeblikket så studerer jeg, og jeg er nesten snart ferdig med generell studiekompetanse. Du skjønner det at; jeg var så dum at jeg ikke gikk ut som lærling rett etter videregående, eller tok påbygg for å få generell studiekompetanse. Men, jeg angrer heller ikke et sekund for at jeg gikk på Follo Folkehøgskole v/danselinjen istedenfor! Uansett, nå er planen for fremtiden å få jobbe med adopsjon... Ellers så bruker jeg dagene mine på å trene og gjøre skolearbeid, eller kose meg sammen med samboer, dyra våre, familie og venner.

  Jeg er født i august og er det man kan kalle "en typisk løve". Jeg liker godt å finne på ting, alt fra å ta en kaffe med en god venn til å utforske nye spennende ting jeg aldri har gjort før. Jeg elsker å reise, både på små spontane turer og på lange planlagte reiser. Selv om jeg liker at ting skjer, så er jeg minst like glad i å være plantet godt ned i sofaen sammen med samboer, bikkja, et pledd, te og en film eller serie. Det å slappe av er deilig, og ikke minst viktig i ny og ned.

  Humor er noe som er veldig viktig for meg, det er viktig å le! Jeg har det man kaller galgen-humor og svart-humor, men i tillegg til den "mørke humoren" så ler jeg like godt av tørre og nerdete vitser. Apropos nerdete, de som kjenner meg godt vil nok kalle meg for en nerd, men jeg liker allikevel å tro at jeg er litt kul for det om. Kjennemerket mitt må vel være hvor lav jeg er, jeg er bare 140cm, men jeg når helt perfekt ned til bakken ;) Må også nevne at jeg er veldig glad i tatoveringer, og har selv 11 stykker.. Jeg har mange forskjellige interesser, noen av de; LotR, serier, film, musikk, makeup, kunst, klær og mote.


  Dette er da meg:


  og her er den fine forloveden min, Cameron:
  ...og før du går:

  Les gjerne også blogginnleggene

  "Favoritthistorien min" Trykk her for å lese innlegget!
  &
  "Du er jo ikke homofil, du er jo sammen med en gutt / mann"
  Trykk her for å lese innlegget!


   

  Follow

   

  Skriv en ny kommentar

  hits